Rouwcentrum

In 2003 hadden wij het genoegen het rouwcentrum in de Sparrenhofstraat te Sint-Niklaas te openen.

In 2012 werd een gedeelte van het rouwcentrum volledig aangepast: een nieuwe vloer, nieuw plafond, opnieuw geschilderd.

In 2014 werd het laatste gedeelte van het rouwcentrum vernieuwd: een nieuwe vloer, opnieuw geschilderd.

Er werd tevens een scherm gehangen waardoor we de mogelijkheid hebben om tijdens de begroeting een fotoprojectie te laten spelen.

Bij elke aanpassing werd er steeds rekening gehouden met de warme aankleding van het rouwcentrum.

 

Het rouwcentrum bestaat uit 2 begroetingsruimten waarbij we de mogelijkheid hebben deze om te vormen tot 1 grote begroetingsruimte.

Daarnaast hebben we een wachtruimte, bureel om afspraken te maken, garage en uiteraard verzorgings- en koelruimte.