Jeanne Van Puyenbroeck
Sint-Niklaas

Weduwe van Amedé Van Hoof

Geboren te Tielrode op 26 September 1933
Overleden te Sint-Niklaas op 14 Januari 2021
Begrafenis informatie : Gezien de huidige coronamaatregelen nemen wij in intieme kring afscheid. Wij vertrouwen haar asse terug toe aan de vrije natuur op de asweide van de begraafplaats ‘Heimolen’ te Sint-Niklaas.
Philomène De Smedt
Sint-Niklaas
Geboren te Sint-Niklaas op 04 Januari 1931
Overleden te Sint-Niklaas op 10 Januari 2021
Begrafenis informatie : Wij hadden graag samen met u afscheid genomen tijdens de uitvaart maar door de huidige federale maatregelen zijn wij genoodzaakt om dit in familiale kring te doen. Zij zal bijgezet worden bij haar zus Valentine op de stedelijke parkbegraafplaats ‘Heimolen’, Waasmunsterse Steenweg 13 te Sint-Niklaas.
Simonne Cornelis
Sint-Niklaas
Geboren te Sint-Niklaas op 05 Oktober 1928
Overleden te Sint-Niklaas op 10 Januari 2021
Begrafenis informatie : Wij hadden graag samen met u afscheid genomen tijdens de uitvaart maar door de huidige federale maatregelen zijn wij genoodzaakt om dit in familiale kring te doen. Na de plechtigheid vertrouwen wij haar asse toe aan de vrije natuur op de asweide van de begraafplaats ‘Heimolen’.
Yvette Staes
Sint-Niklaas

Echtgenote van Dirk Vercauteren

Geboren te Sint-Niklaas op 26 Maart 1959
Overleden te Sint-Niklaas op 09 Januari 2021
Begrafenis informatie : Wij hadden graag samen met u afscheid genomen tijdens de uitvaart maar door de huidige federale maatregelen zijn wij genoodzaakt om dit in familiale kring te doen. Na crematie zal de urne worden begraven op de stedelijke parkbegraafplaats ‘Heimolen’.
André Schuurman
Sint-Niklaas

Weduwnaar van Gaudaen Georgette

Geboren te Sint-Niklaas op 15 Maart 1929
Overleden te Sint-Niklaas op 06 Januari 2021
Begrafenis informatie : Wij hadden graag samen met u afscheid genomen tijdens de plechtigheid maar door de huidige federale maatregelen zijn wij genoodzaakt om dit in beperkte kring te doen. Na crematie zal de asse verstrooid worden, dicht bij zijn vrouw op de asweide van de begraafplaats te Nieuwkerken-Waas.
Broeder Paulus Bouweraerts
Wilrijk
Geboren te Sint-Niklaas op 16 December 1931
Overleden te Wilrijk op 05 Januari 2021
Begrafenis informatie : Wegens de coronamaatregelen nemen we van hem afscheid in heel beperkte kring. U kan de uitvaartliturgie volgen via https://www.brys.be/livestream en klikken op de naam ‘Broeder Paulus (August) Bouweraerts’ op donderdag 14 januari 2021 vanaf 9.45 uur. Broeder Paulus wordt ter aarde besteld op het kerkhof van ‘Heimolen’.
Roger Van Havere
Sint-Niklaas

Levensgezel Lou Smet

Geboren te Sint-Niklaas op 26 November 1949
Overleden te Sint-Niklaas op 05 Januari 2021
Begrafenis informatie : De familie neemt in intieme kring afscheid. Na de plechtigheid vertrouwen wij zijn as toe aan de vrije natuur op de asweide van de stedelijke begraafplaats ‘Heimolen’ te Sint-Niklaas
Jozef Keppens
Sint-Niklaas

Echtgenoot van Liliana Joos

Geboren te Antwerpen op 28 November 1945
Overleden te Sint-Niklaas op 04 Januari 2021
Begrafenis informatie : Wij hadden graag samen met u afscheid genomen tijdens de plechtigheid maar door de huidige federale maatregelen zijn wij genoodzaakt om dit in beperkte kring te doen. Gevolgd door een begraving van de urne op de stedelijke parkbegraafplaats ‘Heimolen’.
Dorothea Vercauteren
Beveren

Echtgenote van Etienne Nachtegael

Geboren te Stekene op 16 April 1942
Overleden te Beveren op 04 Januari 2021
Begrafenis informatie : Wij hadden graag samen met u afscheid genomen tijdens de uitvaartliturgie maar door de huidige federale maatregelen zijn wij genoodzaakt om dit in familiale kring te doen. Na crematie zal de asse verstrooid worden op de gemeentelijke begraafplaats te Nieuwkerken.
Maria Thys
Sint-Niklaas

Weduwe van Gilbert De Schepper

Geboren te Sint-Niklaas op 24 April 1932
Overleden te Sint-Niklaas op 04 Januari 2021
Begrafenis informatie : Wij hadden graag samen met u afscheid genomen tijdens de plechtigheid maar door de huidige federale maatregelen zijn wij genoodzaakt om dit in beperkte kring te doen. Gevolgd door de asverstrooiing in het gedenkbos van de stedelijke parkbegraafplaats ‘Heimolen’.
Paula De Troetsel
Sint-Niklaas

Weduwe van Frans De Landtsheer

Geboren te Baasrode op 06 Augustus 1935
Overleden te Sint-Niklaas op 31 December 2020
Begrafenis informatie : Wij nemen in intieme kring afscheid tijdens de plechtigheid die zal doorgaan in de aula van crematorium ‘Heimolen’. Gevolgd door de bijzetting van de urne in het columbarium op de stedelijke parkbegraafplaats ‘Heimolen’.
André Rotthier
Sint-Niklaas

Weduwnaar van Lisette Strobbe

Geboren te Sint-Niklaas op 09 Februari 1933
Overleden te Sint-Niklaas op 31 December 2020
Begrafenis informatie : Omwille van de huidige maatregelen nemen wij in intieme kring afscheid.
Francois Munck
Sint-Niklaas

Weduwnaar van Christiane Gommers

Geboren te Antwerpen op 15 Mei 1957
Overleden te Sint-Niklaas op 28 December 2020
Begrafenis informatie : Wij hadden graag samen met u afscheid genomen tijdens de plechtigheid maar door de huidige federale maatregelen zijn wij genoodzaakt om dit in beperkte kring te doen. Hij werd bijgezet bij zijn echtgenote op de begraafplaats te Sint-Pauwels.
Hendrik Goovaerts
Sint-Niklaas

Weduwnaar van Marie José Van den Eynde

Geboren te Haacht op 31 December 1931
Overleden te Sint-Niklaas op 26 December 2020
Begrafenis informatie : Wij hadden graag samen met u afscheid genomen tijdens de plechtigheid, maar door de huidige federale maatregelen zijn wij genoodzaakt om dit in beperkte kring te doen. Na crematie zal de asverstrooiing plaats hebben dicht bij zijn vrouw in het gedenkbos van de stedelijke begraafplaats ‘Heimolen’ te Sint-Niklaas.
Lucianus Robyn
Sint-Niklaas

Weduwnaar van Maria Frencken

Geboren te Sint-Niklaas op 17 September 1928
Overleden te Sint-Niklaas op 24 December 2020
Begrafenis informatie : Omwille van de huidige maatregelen nemen wij in intieme familiekring afscheid tijdens de plechtigheid die zal doorgaan in de aula van crematorium Heimolen. De urne zal bijgezet worden bij zijn vrouw op de stedelijke parkbegraafplaats Heimolen.
Ward Rombaut
Waasmunster

Levenspartner Maes Diane

Geboren te Temse op 06 Mei 1930
Overleden te Sint-Niklaas op 24 December 2020
Begrafenis informatie : Wij hadden graag samen met u afscheid genomen tijdens de uitvaart maar door de huidige federale maatregelen zijn wij genoodzaakt om dit in familiale kring te doen.
Lucien Van de Venne
Sint-Niklaas
Geboren te Hoboken op 02 Juni 1944
Overleden te Sint-Niklaas op 25 December 2020
Begrafenis informatie : Wij hadden graag samen met u afscheid genomen tijdens de plechtigheid maar door de huidige federale maatregelen zijn wij genoodzaakt om dit in beperkte kring te doen. Op een latere tijdstip wordt hij verstrooid op de asweide van de gemeentelijke begraafplaats te Nieuwkerken-Waas.
Jenny Kesteloot
Sint-Niklaas

Levensgezellin Jozef Duymelinck

Geboren te Sint-Niklaas op 20 Juli 1942
Overleden te Sint-Niklaas op 22 December 2020
Begrafenis informatie : Wij hadden graag samen met u afscheid genomen tijdens de uitvaart maar door de huidige federale maatregelen zijn wij genoodzaakt om dit in familiale kring te doen. Na crematie zal de urne worden uitgestrooid op de stedelijke parkbegraafplaats ‘Heimolen’.
Maes Maria
Sint-Pauwels
Geboren te Belsele op 08 Januari 1928
Overleden te Sint-Pauwels op 19 December 2020
Begrafenis informatie : Omwille van de huidige maatregelen nemen wij in intieme familiekring afscheid tijdens de uitvaartliturgie die zal opgedragen worden in de parochiekerk Sint-Paulus te Sint-Pauwels. Gevolgd door een bijzetting bij de zusters Clarissen op de stedelijke parkbegraafplaats ‘Heimolen’.
André Junes
Zwijndrecht

Weduwnaar van Maria Verhestraeten

Levensgezel Jeanneke Peeters

Geboren te Berchem op 22 Juni 1936
Overleden te Zwijndrecht op 18 December 2020
Begrafenis informatie : Het was André zijn persoonlijke wens om samen met jullie afscheid te nemen maar gezien de huidige coronamaatregelen is dit nu niet mogelijk en zal de plechtigheid op latere datum doorgaan. Hiervoor zullen jullie nog een uitnodiging ontvangen.
Rosette Roggeman
Sint-Niklaas
Geboren te Sint-Niklaas op 20 Maart 1938
Overleden te Sint-Niklaas op 19 December 2020
Begrafenis informatie : Wegens de huidige coronamaatregelen zijn wij verplicht om in intieme kring afscheid te nemen. Moeder zal terug keren naar de vrije natuur op de asweide van het gedenkbos op de stedelijke begraafplaats ‘Heimolen’.
Chris Van Hove
Sint-Niklaas

Weduwe van Guido Van Loo

Geboren te Sint-Niklaas op 06 Augustus 1936
Overleden te Sint-Niklaas op 15 December 2020
Begrafenis informatie : Omwille van de huidige maatregelen nemen wij in intieme familiekring afscheid tijdens de uitvaartliturgie die zal opgedragen worden in de parochiekerk O. L. Vrouw ten Bos, Ten Bos te Nieuwkerken-Waas Gevolgd door de begraving van de urne op de gemeentelijke begraafplaats te Nieuwkerken-Waas. Noch bloemen, noch kransen
Isabelle Smet
Waasmunster

Levensgezel Chris Van den Abbeele

Geboren te Sint-Niklaas op 21 Juli 1973
Overleden te Sint-Niklaas op 12 December 2020
Begrafenis informatie : Omwille van de huidige maatregelen nemen wij in intieme familiekring afscheid tijdens de plechtigheid die zal doorgaan in de aula van crematorium ‘Heimolen’. Gevolgd door de begraving van de urne op de stedelijke parkbegraafplaats ‘Heimolen’.
Willy Bonne
Sint-Niklaas

Levensgezel Yvonne De Dauw

Geboren te Sint-Niklaas op 16 November 1930
Overleden te Sint-Niklaas op 11 December 2020
Begrafenis informatie : Omwille van de huidige maatregelen nemen we afscheid van Willy in besloten kring in de parochiekerk Christus Koning te Sint-Niklaas. Daarna wordt hij ten ruste gelegd op stedelijke parkbegraafplaats ‘Heimolen’.
Lucien Toté
Sint-Niklaas

Echtgenoot van Winie Van Laere

Geboren te Sint-Gillis-Waas op 28 Juli 1928
Overleden te Sint-Niklaas op 11 December 2020
Begrafenis informatie : Omwille van de huidige maatregelen nemen wij in intieme familiekring afscheid tijdens de uitvaartliturgie die zal gehouden worden in de parochiekerk H. Familie te Sint-Niklaas. Gevolgd door de bijzetting van de urne in het columbarium op de stedelijke parkbegraafplaats ‘Heimolen’.
Gilberte De Loor
Nieuwkerken-Waas

Weduwe van Frans Van Stappen

Geboren te Sint-Gillis-Waas op 11 September 1929
Overleden te Sint-Niklaas op 12 December 2020
Begrafenis informatie : Omwille van de huidige maatregelen nemen wij in intieme familiekring afscheid tijdens de uitvaartliturgie die zal gehouden worden in de parochiekerk O.L.Vrouw ten Bos te Nieuwkerken-Waas. Vervolgens leggen we haar te ruste op de begraafplaats van Nieuwkerken-Waas.
Lucien Daelman
Nieuwkerken-Waas

Echtgenoot van Angèle Smet

Geboren te Nieuwkerken-Waas op 14 December 1927
Overleden te Nieuwkerken-Waas op 06 December 2020
Begrafenis informatie : Wij hadden graag samen met jullie afscheid genomen van pa maar gezien de huidige coronamaatregelen moeten wij dit nu in intieme kring doen. Je kan de uitvaartliturgie online volgen op maandag 14 december 2020 vanaf 11.30 uur via de link http://www.uitvaartfilm.be/luciendaelman Na de uitvaartliturgie leggen wij hem te rusten op de begraafplaats te Nieuwkerken.
Maria  Steenssens
Waasmunster

Weduwe van Theo Penneman

Geboren te Sint-Niklaas op 06 September 1930
Overleden te Moerzeke op 05 December 2020
Begrafenis informatie : Wij hadden graag samen met jullie afscheid genomen maar gezien de huidige coronamaatregelen doen we dit in intieme kring. Zij wordt bijgezet bij haar echtgenoot in de urnentuin van de begraafplaats ‘Heimolen’, Waasmunsterse Steenweg 13, 9100 Sint-Niklaas.
Willy Maes
Nieuwkerken-Waas

Weduwnaar van Gerardine Blommaert

Geboren te Nieuwkerken-Waas op 19 Juni 1933
Overleden te Sint-Niklaas op 05 December 2020
Begrafenis informatie : Omwille van de huidige maatregelen nemen wij in beperkte kring afscheid tijdens de uitvaartliturgie die zal gehouden worden in de parochiekerk O.L.Vrouw ten Bos te Nieuwkerken-Waas. Gevolgd door de begraving van de urne op het urnenveld van de gemeentelijke begraafplaats te Nieuwkerken-Waas.
Mariette De Saegher
Sint-Niklaas

Weduwe van Willy Puylaert

Geboren te Sint-Niklaas op 29 Juni 1933
Overleden te Sint-Niklaas op 05 December 2020
Begrafenis informatie : Wij hadden graag samen met jullie afscheid genomen van ma maar gezien de huidige coronamaatregelen moeten wij dit nu in intieme kring doen. Na crematie zal de asverstrooiing gebeuren op de asweide van de begraafplaats ‘Heimolen’, Waasmunsterse Steenweg 13, 9100 Sint-Niklaas.
Begroeting informatie : Mariette werd overgebracht naar rouwcentrum Brys, Sparrenhofstraat 162 te Sint-Niklaas waar u haar kan groeten op donderdag 10 december 2020 tussen 19.00 en 20.00 uur.
Martin Vijlders
Sint-Niklaas

Echtgenoot van Ann De Rycke

Geboren te Sint-Niklaas op 09 November 1963
Overleden te Sint-Niklaas op 04 December 2020
Begrafenis informatie : Wij hadden graag samen met u afscheid genomen tijdens de plechtigheid maar door de huidige federale maatregelen zijn wij genoodzaakt om dit in beperkte kring te doen. Gevolgd door de asverstrooiing op de asweide van de stedelijke parkbegraafplaats ‘Heimolen’.
Esther De Decker
Sint-Niklaas

Weduwe van Lucien Van den Bogaert

Geboren te Beveren-Waas op 04 April 1924
Overleden te Sint-Niklaas op 02 December 2020
Begrafenis informatie : Wij hadden graag samen met u afscheid genomen tijdens de plechtigheid, maar door de huidige federale maatregelen zijn wij genoodzaakt om dit in beperkte kring te doen. Na de plechtigheid zal zij bijgezet worden bij haar echtgenoot op de stedelijke begraafplaats ‘Heimolen’, Waasmunsterse Steenweg 13 te Sint-Niklaas.
Begroeting informatie : Esther werd overgebracht naar rouwcentrum Brys, Sparrenhofstraat 162 te Sint-Niklaas, waar u haar een laatste groet kunt brengen op maandag 7 december 2020 tussen 19.00 en 20.00 uur.
Albert Van Laere
Stekene

Weduwnaar van Eleonore Verdonck

Geboren te Sint-Gillis-Waas op 06 December 1939
Overleden te Sint-Niklaas op 28 November 2020
Begrafenis informatie : Volgens de wens van Albert nemen we afscheid in intieme kring.
Rachella Dumarez
Sint-Niklaas

Weduwe van Werner Hofman

Geboren te Waasmunster op 20 Augustus 1933
Overleden te Sint-Niklaas op 29 November 2020
Begrafenis informatie : De familie neemt in intieme kring afscheid
Petrus Uytdenhouwen
Sint-Gillis-Waas

Weduwnaar van Maria Van Campenhout

Geboren te Sint-Gillis-Waas op 19 November 1919
Overleden te Sint-Niklaas op 28 November 2020
Begrafenis informatie : Wij hadden graag samen met u afscheid genomen tijdens de plechtigheid maar door de huidige federale maatregelen zijn wij genoodzaakt om dit in beperkte kring te doen. De urne zal bijgezet worden bij zijn vrouw op de gemeentelijke begraafplaats te Klinge.
Prosper Reunis
Sint-Niklaas

Echtgenoot van Godelieva De Jonhge

Geboren te Sint-Niklaas op 29 Oktober 1930
Overleden te Sint-Niklaas op 26 November 2020
Begrafenis informatie : Wij hadden graag samen met u afscheid genomen tijdens de plechtigheid maar door de huidige federale maatregelen zijn wij genoodzaakt om dit in beperkte kring te doen. Gevolgd door de begraving van de urne op de stedelijke parkbegraafplaats ‘Heimolen’.
Iwan De Ben
Nieuwkerken-Waas

Echtgenoot van Anita Dhollander

Geboren te Sint-Niklaas op 18 September 1964
Overleden te Gent op 19 November 2020
Begrafenis informatie : Omwille van de huidige maatregelen nemen wij in intieme kring afscheid tijdens de plechtigheid die zal gehouden worden in de aula van crematorium ‘Heimolen’ op vrijdag 27 november 2020. U kan de plechtigheid online volgen vanaf 11.00 uur via www.uitvaartfilm.be/iwan Deze opname is te herbekijken tot maandag 30 november 2020. Gevolgd door de begraving van de urne op de gemeentelijke begraafplaats te Nieuwkerken.
Gilbert Verdonck
Nieuwkerken-Waas

Weduwnaar van Alphonsine Verdonck

Geboren te Sint-Niklaas op 27 Augustus 1930
Overleden te Sint-Niklaas op 19 November 2020
Begrafenis informatie : Wij hadden graag samen met u afscheid genomen tijdens de plechtigheid maar door de huidige federale maatregelen zijn wij genoodzaakt om dit in beperkte kring te doen. De urne van zijn echtgenote werd thuis door Gilbert met veel liefde gekoesterd, zij zullen nu samen verstrooid worden in het gedenkbos op de stedelijke parkbegraafplaats ‘Heimolen’.
Josephina De Bruyne
Sint-Gillis-Waas

Weduwe van Paul Wittock

Geboren te Sint-Niklaas op 22 September 1954
Overleden te Sint-Gillis-Waas op 17 November 2020
Begrafenis informatie : Wij hadden graag samen met u afscheid genomen tijdens de plechtigheid maar door de huidige federale maatregelen zijn wij genoodzaakt om dit in beperkte kring te doen. Na crematie zal de urne van Fien samen met de urne van Paul een plaats krijgen in het columbaruim van de gemeentelijke begraafplaats in Belsele
Jozef Neirinckx
Sint-Niklaas

Echtgenoot van Godelieve Bossaert

Geboren te Sint-Niklaas op 22 Mei 1938
Overleden te Sint-Niklaas op 17 November 2020
Begrafenis informatie : Wij hadden graag samen met u afscheid genomen tijdens de uitvaartliturgie maar door de huidige federale maatregelen zijn wij genoodzaakt om dit in beperkte kring te doen. Jozef wordt op een later tijdstip verstrooid in het gedenkbos op de stedelijke parkbegraafplaats ‘Heimolen’.
Irena Van Steelandt
Sint-Niklaas

Weduwe van Achiel De Rycke

Geboren te Haasdonk op 22 Mei 1934
Overleden te Beveren-Waas op 09 November 2020
Begrafenis informatie : Wij hadden graag samen met u afscheid genomen tijdens de plechtigheid die zal doorgaan in de aula van crematorium ‘Heimolen’ maar door de huidige maatregelen zijn wij genoodzaakt om in zeer beperkte kring afscheid te nemen. Gevolgd door de asverstrooiing in het gedenkbos op de stedelijke parkbegraafplaats ‘Heimolen
Magdalena Vermeulen
Sint-Niklaas

Weduwe van Roger De Block

Geboren te Nieuwkerken-Waas op 09 Januari 1928
Overleden te Sint-Niklaas op 10 November 2020
Begrafenis informatie : Wij hadden graag samen met u afscheid genomen tijdens de plechtigheid maar door de huidige federale maatregelen zijn wij genoodzaakt om dit in beperkte kring te doen. Na de crematie vertrouwen wij moeder terug toe aan de vrije natuur op asweide van de begraafplaats te Nieuwkerken-Waas.
Omer Burm
Belsele

Echtgenoot van Rosa Van Clapdorp

Geboren te Belsele op 04 Maart 1927
Overleden te Belsele op 09 November 2020
Begrafenis informatie : Omwille van de huidige maatregelen nemen wij in intieme kring afscheid tijdens de uitvaartliturgie die zal gehouden worden in de parochiekerk Sint-Andreas en Ghislenus te Belsele. Na crematie zal de urne begraven worden op de gemeentelijke begraafplaats te Belsele.
Simon Stuer
Sint-Niklaas

Echtgenoot van Agnes Franckaert

Geboren te Sint-Gillis-Waas op 24 December 1934
Overleden te Sint-Niklaas op 10 November 2020
Begrafenis informatie : Wij hadden graag samen met u afscheid genomen tijdens de plechtigheid maar door de huidige federale maatregelen zijn wij genoodzaakt om dit in beperkte kring te doen. Aansluitend zal de begraving van de asurne gebeuren op de gemeentelijke begraafplaats te Sint-Gillis-Waas
André Vertenten

Echtgenoot van Yvette Rolliers

Geboren te Vrasene op 21 Juli 1942
Overleden te Gent op 08 November 2020
Begrafenis informatie : Wij hadden graag samen met u afscheid genomen tijdens de plechtigheid maar door de huidige federale maatregelen zijn wij genoodzaakt om dit in beperkte kring te doen.
Gerardine Blommaert
Nieuwkerken-Waas

Echtgenote van Willy Maes

Geboren te Sint-Gillis-Waas op 21 Juni 1933
Overleden te Nieuwkerken-Waas op 04 November 2020
Begrafenis informatie : Omwille van de huidige maatregelen nemen wij in beperkte kring afscheid tijdens de uitvaartliturgie die zal gehouden worden in de parochiekerk O.L.Vrouw ten Bos te Nieuwkerken-Waas. Gevolgd door de begraving van de urne op het urnenveld van de gemeentelijke begraafplaats te Nieuwkerken-Waas.
Omer Keppens
Sint-Niklaas

Echtgenoot van Simonne Beniers

Geboren te Sint-Niklaas op 10 Februari 1930
Overleden te Sint-Niklaas op 04 November 2020
Begrafenis informatie : Omwille van de huidige maatregelen nemen wij in beperkte kring afscheid tijdens de uitvaartliturgie die zal gehouden worden in de parochiekerk Sint-Jozef te Sint-Niklaas. Na crematie zal de asverstrooiing plaatsvinden op de asweide van de stedelijke parkbegraafplaats ‘Heimolen’.
Gerard Van Havere
Sint-Niklaas

Weduwnaar van Lisette Everaert

Geboren te Sint-Niklaas op 20 April 1935
Overleden te Sint-Niklaas op 03 November 2020
Begrafenis informatie : Wij hadden graag samen met u afscheid genomen tijdens de plechtigheid maar door de huidige federale maatregelen zijn wij genoodzaakt om dit in beperkte kring te doen. Na de uitvaart wordt hij verstrooid op de asweide dicht bij zijn vrouw.
Francois Vanhalven
Sint-Niklaas
Geboren te Sint-Niklaas op 20 Januari 1931
Overleden te Sint-Niklaas op 01 November 2020
Begrafenis informatie : Wij nemen in intieme kring afscheid
Yvonne Bauwens
Sint-Niklaas

Weduwe van Roger Keppens

Geboren te Sint-Niklaas op 15 Februari 1927
Overleden te Sint-Niklaas op 03 November 2020
Begrafenis informatie : Wij hadden graag samen met u afscheid genomen tijdens de plechtigheid die zal doorgaan in de aula van crematorium ‘Heimolen’ maar omwille van corona zijn wij genoodzaakt om dit in beperkte kring te doen. Aansluitend zal de asverstrooiing gebeuren op de asweide van de gemeentelijke begraafplaats te Nieuwkerken.
Antoine Christiaens
Sint-Niklaas
Geboren te Sint-Niklaas op 14 Oktober 1936
Overleden te Sint-Niklaas op 31 Oktober 2020
Begrafenis informatie : De familie kiest om afscheid te nemen in intieme kring.
Luc Smet
Sint-Niklaas

Echtgenoot van Daniëlle Monsieur

Geboren te Beveren-Waas op 14 December 1950
Overleden te Sint-Niklaas op 31 Oktober 2020
Begrafenis informatie : Wij hadden graag samen met u afscheid genomen tijdens de plechtigheid die zal doorgaan in de aula van crematorium ‘Heimolen’ maar omwille van corona zijn wij genoodzaakt om dit in beperkte kring te doen. U kan de livestream volgen op zaterdag 7 november 2020 vanaf 13.30 uur via volgende link: www.uitvaartfilm.be/lucsmet Gevolgd door de bijzetting van de urne in het columbarium op de stedelijke parkbegraafplaats ‘Heimolen’.
Greta Grillaert
Nieuwkerken-Waas

Echtgenote van Toon Vincqueer

Geboren te Gent op 17 Januari 1944
Overleden te Nieuwkerken-Waas op 29 Oktober 2020
Begrafenis informatie : Wij nemen afscheid in intieme kring.
Gaston Van Roeyen
Sint-Niklaas
Geboren te Sint-Niklaas op 01 Mei 1927
Overleden te Sint-Niklaas op 28 Oktober 2020
Begrafenis informatie : Wij hadden graag samen afscheid genomen maar wegens de huidige corona maatregelen is dit nu niet mogelijk en nemen wij in intieme kring afscheid. Wij vertrouwen onze Papa en Pépé terug toe aan de vrije natuur op de asweide van de gemeentelijke begraafplaats te Puivelde.
Erny De Jonghe
Nieuwkerken-Waas

Echtgenoot van Lucienne  Goossens

Geboren te Nieuwkerken-Waas op 01 September 1947
Overleden te Nieuwkerken-Waas op 27 Oktober 2020
Begrafenis informatie : Omwille van de huidige maatregelen nemen wij in beperkte kring afscheid tijdens de plechtigheid die zal doorgaan in de aula van crematorium ‘Heimolen’ te Sint-Niklaas. De urne van Erny zal thuis een warme plaats krijgen.
Albertina Verschelden
Sint-Niklaas

Weduwe van Roger Van Riet

Geboren te Sint-Niklaas op 10 Februari 1931
Overleden te Sint-Niklaas op 26 Oktober 2020
Begrafenis informatie : Wij hadden graag samen met u afscheid genomen tijdens de plechtigheid maar door de huidige federale maatregelen zijn wij genoodzaakt om dit in beperkte kring te doen. Gevolgd door de asverstrooiing op de asweide van de stedelijke parkbegraafplaats ‘Heimolen’.
Lizette Pieters
Nieuwkerken-Waas

Weduwe van François Speleman

Levensgezellin van Hugo De Vos

Geboren te Sint-Gillis-Waas op 14 Maart 1939
Overleden te Sint-Niklaas op 25 Oktober 2020
Begrafenis informatie : Wij hadden graag samen met u afscheid genomen maar door de huidige coronamaatregelen nemen wij in intieme kring afscheid. Na crematie zal de asurne begraven worden in het urnenveld van de gemeentelijke begraafplaats te Sint-Gillis-Waas.
Sven Van Royen
Deinze
Geboren te Sint-Niklaas op 25 Juli 1970
Overleden te Deinze op 23 Oktober 2020
Begrafenis informatie : Wij nemen afscheid in intieme kring. Na de plechtigheid leggen wij hem te ruste op de begraafplaats ‘Heimolen’ te Sint-Niklaas.
Louise Thierens
Nieuwkerken-Waas

Weduwe van Omer Dobbelaer

Geboren te Sint-Niklaas op 04 Maart 1922
Overleden te Nieuwkerken-Waas op 23 Oktober 2020
Begrafenis informatie : Wegens de huidige federale maatregelen nemen wij afscheid in intieme kring.
Begroeting informatie : Ma werd overgebracht naar rouwcentrum Brys, Sparrenhofstraat 162 te Sint-Niklaas, waar u haar een laatste groet kan brengen op woensdag 28 oktober 2020 tussen 19.00 en 20.00 uur.
Marie-Louise  Van der Borght
Sint-Niklaas

Weduwe van Hubert Dhondt

Geboren te Sint-Niklaas op 03 September 1928
Overleden te Sint-Niklaas op 21 Oktober 2020
Begrafenis informatie : Omwille van de huidige maatregelen nemen wij in beperkte kring afscheid tijdens de uitvaartliturgie die zal gehouden worden in de parochiekerk Sint-Jozef, Tereken te Sint-Niklaas. Na crematie zal asverstrooiing plaatshebben op de asweide van de stedelijke parkbegraafplaats ‘Heimolen’ te Sint-Niklaas.
Esther Van Wauwe
Sint-Niklaas
Geboren te Temse op 28 November 1923
Overleden te Sint-Niklaas op 19 Oktober 2020
Begrafenis informatie : Omwille van de huidige maatregelen nemen wij in beperkte kring afscheid. Gevolgd door de asverstrooiing in het gedenkbos van de stedelijke parkbegraafplaats ‘Heimolen’.
Begroeting informatie : Esther werd overgebracht naar rouwcentrum Brys, Sparrenhofstraat 162 te Sint-Niklaas, waar u haar kan groeten op 23 oktober tussen 19.00 en 20.00 uur.
Leeraert Ingrid
Sint-Niklaas

Echtgenote van Daniël Heirman

Geboren te Hulst (Nederland) op 22 Juli 1956
Overleden te Sint-Niklaas op 17 Oktober 2020
Begrafenis informatie : Volgens de wens van Ingrid en ook wegens de coronamaatregelen hebben wij intiem afscheid genomen van haar. Zij werd verstrooid op de asweide van de stedelijke parkbegraafplaats ‘Heimolen’.
Lily-Anna De Decker
Sint-Niklaas

Levenspartner Luc Nalin

Geboren te Sint-Niklaas op 13 Maart 1946
Overleden te Sint-Niklaas op 16 Oktober 2020
Begrafenis informatie : U wordt vriendelijk uitgenodigd om samen met ons afscheid te nemen tijdens de uitvaartplechtigheid die zal doorgaan in de Dekenale kerk van Sint-Nicolaas te Sint-Niklaas. op 23 oktober 2020 om 11.30 uur. Samenkomst in de kerk om 11.15 uur. Gevolgd door de asverstrooiing op de asweide van de stedelijke parkbegraafplaats ‘Heimolen’.
Julien D'Hoey
Sint-Niklaas

Weduwnaar van Georgette Van Mele

Geboren te Bornem op 16 Januari 1937
Overleden te Sint-Niklaas op 15 Oktober 2020
Begrafenis informatie : Omwille van de huidige maatregelen nemen wij in beperkte kring afscheid. Na crematie zal de asverstrooiing gebeuren op de asweide van de stedelijke begraafplaats ‘Heimolen’.
Yolanda Kinsabil
Tielrode

Echtgenote van Alphonse Verwulgen

Geboren te Hamme op 19 Juni 1949
Overleden te Brugge op 15 Oktober 2020
Begrafenis informatie : Wij hadden graag samen met u afscheid genomen tijdens de plechtigheid maar door de huidige federale maatregelen zijn wij genoodzaakt om dit in beperkte kring te doen. Na crematie zal zij een warm plaatsje krijgen bij haar echtgenoot Alphonse.
Ignaat Vandendriessche
Nieuwkerken-Waas

Weduwnaar van Maria Van Echelpoel

Geboren te Oudenaarde op 31 December 1936
Overleden te Sint-Niklaas op 13 Oktober 2020
Begrafenis informatie : Wij hadden graag samen met u afscheid genomen van Ignaat maar gezien de huidige coronamaatregelen moet wij dit nu in beperkte kring doen.
Raymond Van Peteghem
Overmere

Echtgenoot van Lutgarde De Gelder

Geboren te Overmere op 04 Juni 1945
Overleden te Overmere op 09 Oktober 2020
Begrafenis informatie : Omwille van de huidige maatregelen nemen wij in beperkte kring afscheid tijdens de uitvaartliturgie die zal gehouden worden in de parochiekerk O.-L.-Vrouw ten Hemel Opgenomen te Overmere. Vervolgens leggen we hem te ruste op de begraafplaats van Overmere.
Simonne  Bogaerts
Nieuwkerken-Waas
Geboren te Sint-Niklaas op 09 April 1929
Overleden te Nieuwkerken-Waas op 05 Oktober 2020
Begrafenis informatie : Wij willen graag samen met u afscheid nemen in de parochiekerk van O.L.Vrouw ten Bos, Ten Bos te Nieuwkerken op vrijdag 9 oktober 2020 om 10.00 uur. Samenkomst in voornoemde kerk vanaf 9.45 uur. Aansluitend zal Simonne bijgezet worden op de begraafplaats ‘Heimolen’, Waasmunsterse Steenweg 13 te Sint-Niklaas. Aansluitend zal Simonne bijgezet worden op de begraafplaats ‘Heimolen’, Waasmunsterse Steenweg 13 te Sint-Niklaas.
Simonne Vercauteren
Nieuwkerken-Waas

Echtgenote van De Winter Germain

Geboren te Sint-Niklaas op 01 April 1936
Overleden te Nieuwkerken-Waas op 30 September 2020
Begrafenis informatie : Wij hadden graag samen met u afscheid genomen tijdens de plechtigheid maar door de huidige federale maatregelen zijn wij genoodzaakt om dit in beperkte kring te doen. Na de uitvaartliturgie zal de urne thuis een warm plaatsje krijgen.
Begroeting informatie : U kan Simonne een laatste groeten brengen in rouwcentrum Brys, Sparrenhofstraat 162 te Sint-Niklaas op donderdag 8 oktober 2020 tussen 19.00 en 20.00 uur.
Gerda Keymeulen
Sint-Niklaas

Echtgenote van Frédien Van Vlierberge

Geboren te Sint-Niklaas op 02 Februari 1948
Overleden te Sint-Niklaas op 26 September 2020
Begrafenis informatie : Wij hadden graag samen met u afscheid genomen van Gerda, maar gezien de huidige coronamaatregelen moet wij dit nu in beperkte kring doen.
Marc De Maesschalck
Hongarije
Geboren te Stekene op 13 Januari 1940
Overleden te Hongarije op 09 September 2020
Begrafenis informatie : De familie neemt in intieme kring afscheid.
Louis Ruythooren
Sint-Niklaas

Echtgenoot van Yvette Selis

Geboren te Sint-Niklaas op 02 April 1943
Overleden te Beveren-Waas op 17 September 2020
Begrafenis informatie : Wij hadden graag samen met u afscheid genomen van Louis, maar gezien de huidige coronamaatregelen moet wij dit nu in beperkte kring doen. Wij leggen vader te rusten op de begraafplaats ‘Heimolen’ te Sint-Niklaas.
Begroeting informatie : Louis werd overgebracht naar rouwcentrum Brys, Sparrenhofstraat 162 te Sint-Niklaas waar u hem een laatste groet kunt brengen op donderdag 24 september 2020 tussen 19.00 en 20.00 uur.
Simonne  Rietvelde
Sint-Pauwels

Weduwe van Roger Vandervreken

Geboren te Sint-Niklaas op 15 November 1929
Overleden te Sint-Pauwels op 13 September 2020
Begrafenis informatie : De familie neemt in intieme kring afscheid. Na de plechtigheid zal zij worden bijgezet bij haar echtgenoot op stedelijke parkbegraafplaats ‘Heimolen’.
Andre  Peeters
Kemzeke

Echtgenoot van Josée Ledent

Geboren te Hoboken op 22 Januari 1948
Overleden te Sint-Niklaas op 12 September 2020
Begrafenis informatie : Wij willen samen met u afscheid nemen tijdens de plechtigheid welke zal doorgaan in de aula van crematorium ‘Heimolen’, Waasmunsterse Steenweg 13 te Sint-Niklaas op zaterdag 19 september 2020 om 13.30 uur. Daarna krijgt Andre een warm plaatsje bij Josée thuis.
Begroeting informatie : Andre werd overgebracht naar rouwcentrum Brys, Sparrenhofstraat 162 te Sint-Niklaas, waar je hem kan groeten op donderdag 17 september 2020 tussen 19.00 en 20.00 uur.
Lisette Bogaert
Sint-Niklaas

Echtgenote van Fredericus De Rop

Geboren te Sint-Niklaas op 28 Juni 1932
Overleden te Sint-Niklaas op 11 September 2020
Begrafenis informatie : De familie neemt in intieme kring afscheid. Na crematie zal de asverstrooiing plaats hebben op de asweide van de stedelijke begraafplaats ‘Heimolen’ te Sint-Niklaas.
Veerle Bulterys
Sint-Niklaas

Echtgenote van Dirk Van Overmeire

Geboren te Temse op 08 September 1969
Overleden te Sint-Niklaas op 11 September 2020
Begrafenis informatie : Wij hadden graag samen met u afscheid genomen van Veerle maar gezien de huidige coronamaatregelen nemen wij in intieme kring afscheid. Na crematie zal de asurne bijgezet worden in het columbarium der begraafplaats ‘Heimolen’.
Begroeting informatie : Veerle werd overgebracht naar rouwcentrum Brys, Sparrenhofstraat 162 te Sint-Niklaas, waar u haar een laatste groet kunt brengen op vrijdag 18 september 2020 tussen 19.00 en 20.00 uur .
Agnes Cool
Sint-Niklaas

Weduwe van Desiré  Foubert

Geboren te Sint-Niklaas op 14 Juli 1923
Overleden te Nieuwkerken-Waas op 01 September 2020
Begrafenis informatie : De familie neemt in intieme kring afscheid. Na de plechtigheid zal zij worden bijgezet bij haar echtgenoot op stedelijke parkbegraafplaats ‘Heimolen’.
Christiana De Martelaere
Sint-Niklaas

Weduwe van James Dobbelaer

Geboren te Sint-Niklaas op 21 September 1936
Overleden te Sint-Niklaas op 01 September 2020
Begrafenis informatie : De familie neemt in intieme kring afscheid. Gevolgd door de asverstrooiing in het gedenkbos van de stedelijke parkbegraafplaats ‘Heimolen’.
Walter Pieters
Sint-Niklaas

Echtgenoot van Paulette Adriaenssens

Geboren te Sint-Niklaas op 22 Januari 1942
Overleden te Sint-Niklaas op 28 Augustus 2020
Begrafenis informatie : Wij hadden graag samen met u afscheid genomen tijdens de plechtigheid maar door de huidige federale maatregelen zijn wij genoodzaakt om dit in beperkte kring te doen. De urne zal thuis een warm plaatsje krijgen.
Albert Rombaut
Belsele

Echtgenoot van Rita Van de Vyver

Geboren te Belsele op 31 Januari 1935
Overleden te Sint-Niklaas op 26 Augustus 2020
Begrafenis informatie : Wij hadden graag samen met u afscheid genomen van Albert maar gezien de huidige coronamaatregelen nemen wij in intieme kring afscheid. Er is een livestream voorzien waardoor u de plechtigheid online kan volgen via volgende link www.uitvaartfilm.be/albert op zaterdag 5 september 2020 om 12.00 uur. Aansluitend zal de bijzetting gebeuren in het columbarium op de stedelijke parkbegraafplaats ‘Heimolen’, Waasmunsterse Steenweg 13 te Sint-Niklaas.
Begroeting informatie : Albert werd overgebracht naar rouwcentrum Brys, Sparrenhofstraat 162 te Sint-Niklaas, waar je hem kan groeten op donderdag 3 september 2020 tussen 19.00 en 20.00 uur.
Mireille Desmet
Sint-Niklaas

Weduwe van Jacques Staes

Geboren te Sint-Niklaas op 30 Maart 1946
Overleden te Sint-Niklaas op 27 Augustus 2020
Begrafenis informatie : Wij nodigen u vriendelijk uit om samen met ons afscheid te nemen tijdens de asverstrooiing op de asweide van de stedelijke parkbegraafplaats ‘Heimolen’, Waasmunsterse Steenweg 13 te Sint-Niklaas op maandag 31 augustus 2020 om 13.30 uur. Samenkomst aan de ingang van de begraafplaats om 13.15 uur. Gezien de huidige Coronamaatregelen is het dragen van mondmasker tijdens de plechtigheid verplicht.
Agnes Maes
Sint-Niklaas
Geboren te Nukerke op 23 September 1922
Overleden te Sint-Niklaas op 26 Augustus 2020
Begrafenis informatie : Wij nodigen u vriendelijk uit om samen met ons afscheid te nemen tijdens de plechtigheid die wordt gehouden in de aula van crematorium ‘Heimolen’, Waasmunsterse Steenweg 13 te Sint-Niklaas op 31 augustus 2020 om 15.00 uur. Samenkomst in de aula vanaf 14.45 uur. Gezien de huidige coronamaatregelen is het dragen van mondmasker tijdens de plechtigheid verplicht.
Agnes Smet
Nieuwkerken-Waas

Weduwe van Lucien De Witte

Geboren te Nieuwkerken-Waas op 02 Juni 1931
Overleden te Nieuwkerken-Waas op 24 Augustus 2020
Begrafenis informatie : Wij hadden graag samen met u afscheid genomen tijdens de uitvaartliturgie maar door de huidige federale maatregelen zijn wij genoodzaakt om dit in beperkte kring te doen. Na de plechtigheid zal zij bijgezet worden bij haar echtgenoot op de gemeentelijke begraafplaats te Nieuwkerken.
Michel Lacor
Zwijndrecht

Weduwnaar van Daisy Asselberghs

Geboren te Merksem op 23 Maart 1930
Overleden te Sint-Niklaas op 20 Augustus 2020
Begrafenis informatie : U wordt vriendelijk uitgenodigd om samen met ons afscheid te nemen tijdens de uitvaartplechtigheid die zal doorgaan in de aula Aster van crematorium ‘Pontes’, Jules Moretuslei 2, 2610 Antwerpen op vrijdag 28 augustus 2020 om 11u30. Nadien volgt de asverstrooiing.
Gebedswake : Michel werd overgebracht naar rouwcentrum Brys, Sparrenhofstraat 162 te Sint-Niklaas, waar u hem kan groeten op afspraak tot en met donderdagvoormiddag.
Begroeting informatie : Michel werd overgebracht naar rouwcentrum Brys, Sparrenhofstraat 162 te Sint-Niklaas, waar u hem kan groeten op afspraak tot en met donderdagvoormiddag.
Mariette Raes
Sint-Niklaas

Weduwe van Georges Muylle

Geboren te Sint-Niklaas op 10 Juli 1932
Overleden te Sint-Niklaas op 17 Augustus 2020
Begrafenis informatie : U wordt vriendelijk uitgenodigd om samen met ons afscheid te nemen tijdens de uitvaartplechtigheid die zal doorgaan in de parochiekerk van Sint-Jozef, Tereken te Sint-Niklaas op zaterdag 29 augustus 2020 om 11.30 uur. Aansluitend zal er asverstrooiing gebeuren op de asweide van het gedenkbos der begraafplaats ‘Heimolen’, Waasmunsterse Steenweg 13 te Sint-Niklaas.
Irène Van Ombergen
Sint-Niklaas

Weduwe van Frans De Cock

Geboren te Meerdonk op 02 December 1928
Overleden te Sint-Niklaas op 13 Augustus 2020
Begrafenis informatie : Wij hadden graag samen met u afscheid genomen tijdens de uitvaartliturgie maar door de huidige federale maatregelen zijn wij genoodzaakt om dit in beperkte kring te doen. De urne werd bijbegraven bij haar echtgenoot Frans op de stedelijke parkbegraafplaats ‘Heimolen’.
Wilfried Bosman
Sint-Niklaas

Echtgenoot van Monique Van Hese

Geboren te Beveren-Waas op 07 April 1940
Overleden te Sint-Niklaas op 13 Augustus 2020
Begrafenis informatie : Wij nodigen u vriendelijk uit om samen met ons afscheid te nemen tijdens de uitvaartplechtigheid in de parochiekerk O.-L.-Vrouw Bijstand der Christenen, op zaterdag 22 augustus 2020 om 11.30 uur. Samenkomst in de kerk vanaf 11.15 uur. Gevolgd door de urnebegraving op de stedelijke parkbegraafplaats Heimolen. Mondmasker tijdens de uitvaart is verplicht.
Magdalena Vervaert
Nieuwkerken-Waas

Weduwe van Hector Vanhecke

Geboren te Sint-Niklaas op 26 Juni 1929
Overleden te Nieuwkerken-Waas op 16 Augustus 2020
Begrafenis informatie : Wij nodigen u vriendelijk uit om samen met ons afscheid te nemen tijdens de asverstrooiing die wordt gehouden in het crematorium ‘Heimolen’, Waasmunsterse Steenweg 13 te Sint-Niklaas op 28 augustus 2020 om 11.30 uur. Samenkomst vanaf 11.15 uur. Gezien de huidige coronamaatregelen is het dragen van mondmasker tijdens de uitvaart verplicht.
Marie José Van den Eynde
Sint-Niklaas

Echtgenote van Hendrik Goovaerts

Geboren te Putte op 15 Juli 1932
Overleden te Sint-Niklaas op 13 Augustus 2020
Begrafenis informatie : De familie neemt in intieme kring afscheid. Na crematie zal de asverstrooiing plaats hebben in het gedenkbos van de stedelijke begraafplaats ‘Heimolen’ te Sint-Niklaas.
Begroeting informatie : Marie José werd overgebracht naar rouwcentrum Brys, Sparrenhofstraat 162 te Sint-Niklaas, waar u haar kan groeten op woensdag 19 augustus 2020 tussen 19.00 en 20.00 uur.
Jenny Van Duyse

Weduwe van Jozef De Meester

Geboren te Sint-Niklaas op 25 Juni 1943
Overleden te Sint-Niklaas op 12 Augustus 2020
Begrafenis informatie : Wij nodigen u vriendelijk uit om samen met ons afscheid te nemen tijdens de plechtigheid die wordt gehouden in de aula van crematorium ‘Heimolen’, Waasmunsterse Steenweg 13 te Sint-Niklaas op 20 augustus 2020 om 10.30 uur. Samenkomst in de aula vanaf 10.15uur. Gezien de huidige coronamaatregelen is het dragen van mondmasker tijdens de plechtigheid verplicht Na crematie zal de urne een mooi plaatsje krijgen bij haar dochter.
Victor Verheyden
Sint-Niklaas

Echtgenoot van Marie-José Stuer

Geboren te Sint-Niklaas op 08 Juni 1934
Overleden te Sint-Niklaas op 11 Augustus 2020
Begrafenis informatie : Wij hadden graag samen met u afscheid genomen tijdens de uitvaartliturgie maar door de huidige federale maatregelen zijn wij genoodzaakt om dit in familiale kring te doen. De urne wordt begraven op de gemeentelijke begraafplaats van Sint-Gillis-Waas.
Amedé Van Hoof
Sint-Niklaas

Echtgenoot van Jeanne Van Puyenbroeck

Geboren te Tielrode op 17 Juni 1931
Overleden te Sint-Niklaas op 11 Augustus 2020
Begrafenis informatie : Wij nodigen u vriendelijk uit om samen met ons afscheid te nemen tijdens de plechtigheid die zal gehouden worden in crematorium ‘Heimolen’, Waasmunsterse Steenweg 13 te Sint-Niklaas op maandag 17 augustus 2020 om 13.30 uur. Samenkomst in de aula van het crematorium vanaf 13.15 uur. Gevolgd door de asverstrooiing op de asweide van de stedelijke parkbegraafplaats ‘Heimolen’.
Dirk Heye
Zeveneken

Echtgenoot van Claudine De Wilde

Geboren te Lokeren op 25 Maart 1943
Overleden te Lochristi op 07 Augustus 2020
Begrafenis informatie : Wij hadden graag samen met u afscheid genomen tijdens de plechtigheid maar door de huidige federale maatregelen zijn wij genoodzaakt om dit in beperkte kring te doen.
Begroeting informatie : Dirk werd overgebracht naar rouwcentrum Brys, Sparrenhofstraat 162 te Sint-Niklaas, waar u hem kan groeten op donderdag 13 augustus 2020 tussen 18.30 en 20.00 uur.
Bombeke Henri
Sint-Niklaas

Echtgenoot van Brisette Sturm

Geboren te Sint-Niklaas op 13 Juni 1930
Overleden te Sint-Niklaas op 09 Augustus 2020
Begrafenis informatie : Wij hadden graag samen met u afscheid genomen tijdens de uitvaartliturgie maar door de huidige federale maatregelen zijn wij genoodzaakt om dit in familiale kring te doen. De urne zal thuis een warm plaatsje krijgen bij zijn vrouw
Luc Van Overschelde
Sint-Niklaas

Echtgenoot van Marianne Bats

Geboren te Brasschaat op 16 Oktober 1958
Overleden te Sint-Niklaas op 06 Augustus 2020
Begrafenis informatie : Wij hadden graag samen met u afscheid genomen tijdens de uitvaartliturgie maar door de huidige federale maatregelen zijn wij genoodzaakt om dit in familiale kring te doen. Na crematie zal de urne begraven worden op de stedelijke parkbegraafplaats ‘Heimolen’.
Begroeting informatie : Luc ligt opgebaard in rouwcentrum Brys, Sparrenhofstraat 162 te Sint-Niklaas, waar u een laatste groet kan brengen op woensdag 12 augustus 2020 tussen 19.00 en 20.00 uur.
Yvonne Heerwegh

Weduwe van Constant Naudts

Geboren te Sint-Niklaas op 19 Oktober 1921
Overleden te Nieuwkerken-Waas op 28 Juli 2020
Begrafenis informatie : Wij hadden graag samen met u afscheid genomen tijdens de uitvaartliturgie maar door de huidige federale maatregelen zijn wij genoodzaakt om dit in familiale kring te doen. Na crematie zal de urne begraven worden op de stedelijke parkbegraafplaats ‘Heimolen’.
Greta Lesandré
Nieuwkerken-Waas

Echtgenote van Karel De Cock

Geboren te Sint-Gillis-Waas op 18 Oktober 1948
Overleden te Sint-Niklaas op 04 Augustus 2020
Begrafenis informatie : Wij hadden graag samen met u afscheid genomen tijdens de plechtigheid maar door de huidige federale maatregelen zijn wij genoodzaakt om dit in beperkte kring te doen. Greta zal toevertrouwd worden aan de aarde op de gemeentelijke begraafplaats te Nieuwkerken
Begroeting informatie : Greta ligt opgebaard in rouwcentrum Brys, Sparrenhofstraat 162 te Sint-Niklaas, waar u haar een laatste groet kan brengen op dinsdag 11 augustus 2020 tussen 19.00 en 20.00 uur.
Honoré Van Meerssche
Sint-Niklaas

Echtgenoot van Liliane Van Hecke

Geboren te Sint-Niklaas op 14 November 1931
Overleden te Stekene op 03 Augustus 2020
Begrafenis informatie : De familie neemt in intieme kring afscheid.
Josée Van Huffel
Nieuwkerken-Waas
Geboren te Sint-Niklaas op 05 Juni 1924
Overleden te Nieuwkerken-Waas op 24 Juli 2020
Begrafenis informatie : De familie neemt in intieme kring afscheid. Gevolgd door de asverstrooiing in het gedenkbos op de stedelijke parkbegraafplaats ‘Heimolen’
Etienne De Smit
Sint-Niklaas

vriendin Maria 

Geboren te Sint-Niklaas op 28 Februari 1942
Overleden te Sint-Niklaas op 03 Augustus 2020
Begrafenis informatie : Wij hadden graag samen met u afscheid genomen tijdens de plechtigheid maar door de huidige federale maatregelen zijn wij genoodzaakt om dit in beperkte kring te doen. De urne zal begraven worden op het urneveld van de gemeentelijke begraafplaats te Nieuwkerken.