Mariette  Vergauwen
Sint-Niklaas

Weduwe van Leopoldus 'Pol' Messagie

Geboren te Sint-Niklaas op 01 September 1939
Overleden te Sint-Niklaas op 12 Mei 2021
Begrafenis informatie : De familie neemt in intieme kring afscheid. Na de plechtigheid zal zij worden bijgezet bij haar echtgenoot op stedelijke parkbegraafplaats ‘Heimolen’.
Maria Willockx
Sint-Niklaas

Weduwe van Theo Van de Voorde

Geboren te Nieuwkerken op 07 November 1931
Overleden te Sint-Niklaas op 13 Mei 2021
Begrafenis informatie : De uitvaartplechtigheid vindt in intieme kring plaats in de parochiekerk Sint-Paulus te Sint-Pauwels.
Guy Vercauteren
Sint-Niklaas

Echtgenoot van Van Duyse Greta

Geboren te Sint-Niklaas op 11 Maart 1951
Overleden te Beveren-Waas op 12 Mei 2021
Begrafenis informatie : Omwille van de huidige maatregelen zijn wij genoodzaakt om in beperkte familiekring afscheid te nemen tijdens de plechtigheid die zal doorgaan in de aula van crematorium ‘Heimolen’. Gevolgd door de asverstrooiing in het gedenkbos op de stedelijke parkbegraafplaats ‘Heimolen’.
Marie-Josée Van Hecke
Sint-Niklaas

Weduwe van Emiel Foubert

Geboren te Sint-Niklaas op 24 Juni 1929
Overleden te Sint-Niklaas op 10 Mei 2021
Begrafenis informatie : De familie neemt in intieme kring afscheid. Gevolgd door een bijzetting in het columbarium bij haar geliefde echtgenoot op de stedelijke parkbegraafplaats ‘Heimolen’.
François Maes
Nieuwkerken-Waas

Weduwnaar van Yvette Hoffmann

Geboren te Sint-Niklaas op 23 Augustus 1933
Overleden te Sint-Niklaas op 08 Mei 2021
Begrafenis informatie : Wij hadden graag samen met u afscheid genomen van vader, maar gezien de huidige coronamaatregelen moeten wij nu in intieme kring afscheid nemen. Na de plechtigheid vertrouwen wij zijn asse toe aan de vrije natuur op de asweide van de stedelijke begraafplaats ‘Heimolen’.
Etienne De Pauw
Sint-Niklaas

Weduwnaar van Vera Van Acker

Geboren te Destelbergen op 16 Mei 1939
Overleden te Sint-Niklaas op 09 Mei 2021
Begrafenis informatie : Wij hadden graag samen met u afscheid genomen van vader, maar gezien de huidige coronamaatregelen moeten wij nu in intieme kring afscheid nemen. Hij zal bijgezet worden bij zijn echtgenote op de stedelijke begraafplaats ‘Heimolen’.
Maria Verhulst
Sint-Niklaas

Weduwe van Alphonsus Van Puymbroeck

Geboren te Temse op 03 Oktober 1925
Overleden te Temse op 08 Mei 2021
Begrafenis informatie : Wij hadden graag samen met u afscheid genomen van moeder, maar wegens de huidige coronamaatregelen zijn wij verplicht om dit nu in intieme kring te doen. Na de plechtigheid wordt zij begraven op de begraafplaats in Nieuwkerken-Waas.
Josée Beeldens
Sint-Niklaas

Weduwe van Everaert Van Passel

Geboren te Beveren-Waas op 01 Maart 1925
Overleden te Sint-Niklaas op 05 Mei 2021
Begrafenis informatie : Omwille van de huidige maatregelen zijn wij genoodzaakt om in beperkte familiekring afscheid te nemen tijdens de uitvaartliturgie die zal gehouden worden in de parochiekerk ‘Sint-Jozef’ te Sint-Niklaas. Gevolgd door de teraardebestelling op de stedelijke parkbegraafplaats ‘Heimolen’.
Frida Maenhaut
Flumini-Di-Quartu (Sardinië)

Weduwe van Gustaaf Van Waes

Geboren te Stanleyville (Congo) op 26 Maart 1936
Overleden te Flumini-Di-Quartu (Sardinië) op 12 Maart 2021
Begrafenis informatie : De plechtige eucharistieviering, gevolgd door de begraving in de familiekelder op de Parkbegraafplaats te Knokke-Heist, zal in beperkte kring doorgaan in de H. Margarethakerk te Knokke-Heist.
Uwe Homann
Temse
Geboren te Magdeburg (Duitsland) op 22 Maart 1942
Overleden te Temse op 03 Mei 2021
Begrafenis informatie : Wij hadden graag samen met u afscheid genomen tijdens de plechtigheid maar door de huidige federale maatregelen zijn wij genoodzaakt om dit in beperkte kring te doen. Gevolgd door de asverstrooiing op de asweide van de stedelijke parkbegraafplaats ‘Heimolen’.
Brecht Uytterschaut
Belsele
Geboren te Sint-Niklaas op 26 Maart 1996
Overleden te Portsmouth, United Kingdom op 26 Maart 2021
Begrafenis informatie : We nemen in beperkte kring afscheid van Brecht op 11 mei 2021. We will privately pay our last respects to Brecht on May 11, 2021. Na de plechtigheid krijgt hij zijn laatste rustplaats op de gemeentelijke begraafplaats in Puivelde. After the ceremony, Brecht will be brought to his final resting-place in the municipal cemetery of Puivelde.
Christiane De Cleene
Sint-Niklaas

Weduwe van Petrus De Bruyne

Geboren te Sint-Niklaas op 24 December 1938
Overleden te Sint-Niklaas op 01 Mei 2021
Begrafenis informatie : Wij nemen afscheid in beperkte kring tijdens de plechtigheid die zal gehouden worden in de aula van crematorium ‘Heimolen’. Gevolgd door de asverstrooiing op de asweide van de stedelijke Parkbegraafplaats ‘Heimolen’.
Marcel De Bergé
Sint-Gillis-Waas

Weduwnaar van Irena De Block

Geboren te Vrasene op 24 Augustus 1935
Overleden te Sint-Niklaas op 27 April 2021
Begrafenis informatie : Gezien de huidige coronamaatregelen nemen wij in intieme kring afscheid. U kan de plechtigheid online volgen op donderdag 6 mei 2021 vanaf 10.30 uur via volgende link: www.brys.be/livestream en te klikken op zijn naam, wachtwoord: DBM1005
Godelieve Bossaert
Sint-Niklaas

Weduwe van Jozef Neirinckx

Geboren te Sint-Niklaas op 20 Mei 1935
Overleden te Sint-Niklaas op 28 April 2021
Begrafenis informatie : Wij hadden graag samen met u afscheid genomen tijdens de uitvaartliturgie maar door de huidige federale maatregelen zijn wij genoodzaakt om dit in beperkte kring te doen. Na de plechtigheid volgt de asverstrooiing in het gedenkbos op de stedelijke parkbegraafplaats ‘Heimolen’.
Marie-Thérèse Cockelbergh
Sint-Niklaas
Geboren te Sint-Niklaas op 08 April 1957
Overleden te Sint-Niklaas op 24 April 2021
Begrafenis informatie : Wij hadden graag samen met u afscheid genomen tijdens de uitvaart maar door de huidige federale maatregelen zijn wij genoodzaakt om dit in familiale kring te doen. Gevolgd door de begraving van de urne in het gedenkbos op de stedelijke parkbegraafplaats ‘Heimolen’.
Verhulst Marc
Sint-Niklaas

Echtgenoot van Rita Baecke

Geboren te Sint-Niklaas op 11 Mei 1957
Overleden te Sint-Niklaas op 20 April 2021
Begrafenis informatie : Wij nemen afscheid in beperkte kring tijdens de plechtigheid die zal gehouden worden in de aula van crematorium ‘Heimolen’. Gevolgd door de asverstrooiing op de asweide van de gemeentelijke begraafplaats te Nieuwkerken.
Alfred Pauwels
Sint-Niklaas

Echtgenoot van Jeaninne Willaert

Geboren te Mechelen op 14 Mei 1937
Overleden te Sint-Niklaas op 16 April 2021
Begrafenis informatie : We gedenken zijn leven in intieme kring, waarna de urne een warme plaats krijgt thuis.
Etienne Vijlders
Sint-Niklaas

Echtgenoot van Fabienne De Blanger

Geboren te Sint-Niklaas op 14 Oktober 1935
Overleden te Sint-Niklaas op 12 April 2021
Begrafenis informatie : Wij hadden graag samen met u afscheid genomen tijdens de plechtigheid maar door de huidige federale maatregelen zijn wij genoodzaakt om dit in beperkte kring te doen. Gevolgd door de asverstrooiing op de asweide van de stedelijke parkbegraafplaats ‘Heimolen’.
Gabrielle Van den Bosch
Sint-Niklaas

Weduwe van Robert Batens

Geboren te Nieuwkerken-Waas op 23 September 1931
Overleden te Sint-Niklaas op 12 April 2021
Begrafenis informatie : De familie neemt in intieme kring afscheid. Zij zal uitgestrooid worden op de asweide van de gemeentelijke begraafplaats te Nieuwkerken-Waas.
Monique Mels
Sint-Niklaas

Echtgenote van Inghels Edward

Geboren te Sint-Niklaas op 05 September 1946
Overleden te Sint-Niklaas op 06 April 2021
Begrafenis informatie : Wij nemen afscheid in strikte familiekring tijdens de plechtigheid. Gevolgd door de teraardebestelling op de stedelijke parkbegraafplaats ‘Heimolen’.
André  Vercauteren
Nieuwkerken-Waas

Echtgenoot van Margareta Cleyman

Geboren te Nieuwkerken-Waas op 29 Januari 1941
Overleden te Nieuwkerken-Waas op 02 April 2021
Begrafenis informatie : De familie neemt in intieme kring afscheid.
Ernelle (Erre) Smet
Sint-Niklaas

Echtgenote van Roger Dhaene

Geboren te Sint-Niklaas op 13 December 1937
Overleden te Sint-Niklaas op 03 April 2021
Begrafenis informatie : Wij hadden graag samen met u afscheid genomen tijdens de plechtigheid maar door de huidige federale maatregelen zijn wij genoodzaakt om dit in familiale kring te doen. Gevolgd door de asverstrooiing op de asweide van de stedelijke parkbegraafplaats ‘Heimolen’.
Geert Van Boven
Sint-Niklaas
Geboren te Sint-Niklaas op 04 Juli 1962
Overleden te Sint-Niklaas op 01 April 2021
Begrafenis informatie : Wij hadden graag samen met u afscheid genomen tijdens de plechtigheid maar door de huidige federale maatregelen zijn wij genoodzaakt om dit in beperkte kring te doen. Gevolgd door de asverstrooiing in het gedenkbos op de stedelijke parkbegraafplaats ‘Heimolen’.
Eric Van Overloop
Nieuwkerken-Waas

Echtgenoot van Jacqueline Waterschoot

Geboren te Sinaai-Waas op 09 Juli 1949
Overleden te Nieuwkerken-Waas op 31 Maart 2021
Begrafenis informatie : Wij nemen afscheid in strikte familiekring tijdens de plechtigheid die zal gehouden worden in de aula van crematorium ‘Heimolen’. Gevolgd door de asverstrooiing op de asweide van de stedelijke parkbegraafplaats ‘Heimolen’.
Anny Geeraerts
Sint-Niklaas

Echtgenote van Arthur Van Soye

Geboren te Sint-Niklaas op 08 Februari 1931
Overleden te Sint-Niklaas op 31 Maart 2021
Begrafenis informatie : Er zal in intieme kring afscheid genomen worden van Anny. Zij zal na de plechtigheid toevertrouwd worden aan de aarde op de begraafplaats ‘Heimolen’ te Sint-Niklaas.
Rudi De Mul
Sint-Niklaas

Echtgenoot van Christel Wauters

Geboren te Sint-Niklaas op 29 December 1959
Overleden te Sint-Niklaas op 30 Maart 2021
Begrafenis informatie : Wij nemen afscheid tijdens de plechtigheid die zal doorgaan in de aula van crematorium ‘Heimolen’. U kan de plechtigheid online volgen op dinsdag 6 april 2021 vanaf 10.30 uur via volgende link: www.brys.be/livestream wachtwoord: DMR1151 Na crematie zal de asverstrooiing plaatshebben op de asweide van het gedenkbos op de stedelijke parkbegraafplaats ‘Heimolen’.
Maria Mariman
Sint-Niklaas

Weduwe van Gilbert Praet

Geboren te Sint-Niklaas op 23 September 1926
Overleden te Sint-Niklaas op 26 Maart 2021
Begrafenis informatie : Wij hadden graag samen met u afscheid genomen tijdens de christelijke plechtigheid die zal gehouden worden in de aula van crematorium ‘Heimolen’ maar omwille van de huidige maatregelen zijn wij genoodzaakt om dit in familiale kring te doen. Gevolgd door de teraardebestelling bij haar echtgenoot op de stedelijke parkbegraafplaats ‘Heimolen’.
Magda Van Rumst
Sint-Niklaas
Geboren te Zeveneken op 28 April 1940
Overleden te Sint-Niklaas op 23 Maart 2021
Begrafenis informatie : Wij hadden graag samen met u afscheid genomen tijdens de plechtigheid maar door de huidige federale maatregelen zijn wij genoodzaakt om dit in familiale kring te doen. Gevolgd door een begraving van de urne op de stedelijke parkbegraafplaats ‘Heimolen’.
Isidoor Pardaen
Belsele

Echtgenoot van Simonne De Ruysscher

Geboren te Belsele op 30 Maart 1937
Overleden te Sint-Niklaas op 22 Maart 2021
Begrafenis informatie : Wij nemen afscheid tijdens de christelijke plechtigheid die zal doorgaan in de aula van crematorium ‘Heimolen’. U kan de plechtigheid online volgen op vrijdag 26 maart 2021 vanaf 15.00 uur via volgende link: https://crematoriumheimolen.livestream.fdesigner.eu/login wachtwoord: IP1039 Gevolgd door een asverstrooiing op de gemeentelijke begraafplaats te Belsele.
Vera Yzewijn
Sint-Niklaas

Echtgenote van Paul Lutz

Geboren te Sint-Niklaas op 14 Mei 1955
Overleden te Sint-Niklaas op 18 Maart 2021
Begrafenis informatie : Wij hadden graag samen met u afscheid genomen tijdens de plechtigheid maar door de huidige federale maatregelen zijn wij genoodzaakt om dit in familiale kring te doen. Na crematie zal de urne een warme plek krijgen bij haar echtgenoot.
Karel Vanderleur
Sint-Niklaas

Echtgenoot van Godelieve Brokken

Geboren te Sint-Niklaas op 13 September 1929
Overleden te Sint-Niklaas op 20 Maart 2021
Begrafenis informatie : Wij hadden graag samen met u afscheid genomen tijdens de plechtigheid maar door de huidige federale maatregelen zijn wij genoodzaakt om dit in beperkte kring te doen. De urne zal thuis een warme plaats krijgen.
Martine Deswarte
Sint-Niklaas
Geboren te Sint-Niklaas op 26 Oktober 1951
Overleden te Sint-Niklaas op 16 Maart 2021
Begrafenis informatie : Het was de wens van Martine om haar lichaam te schenken aan de wetenschap.
André Louf
Geboren te Olen op 31 Mei 1931
Overleden te Sint-Niklaas op 12 Maart 2021
Begrafenis informatie : De familie zal in intieme kring afscheid nemen. Na crematie zal hij terug toevertrouwd worden aan de vrije natuur in het gedenkbos op de stedelijke parkbegraafplaats ‘Heimolen’.
Wilfried Stuer
Sint-Pauwels

Echtgenoot van Julia Zaman

Geboren te Sint-Gillis-Waas op 21 Oktober 1946
Overleden te Sint-Pauwels op 11 Maart 2021
Begrafenis informatie : De familie heeft in intieme kring afscheid genomen. Wilfried krijgt een warme plek bij Julia thuis.
Freddy Verhulst

Weduwnaar van Marianne De Prycker

Geboren te Sint-Niklaas op 21 April 1951
Overleden te Sint-Niklaas op 12 Maart 2021
Begrafenis informatie : De familie zal in intieme kring afscheid nemen tijdens de plechtigheid die wordt gehouden in de aula van crematorium ‘Heimolen’. Freddy krijgt een warm plaatsje bij de kinderen.
François Vermeulen
Sint-Niklaas

Weduwnaar van Simonne Vervaert

Geboren te Sint-Niklaas op 07 April 1949
Overleden te Sint-Niklaas op 11 Maart 2021
Begrafenis informatie : Wij nemen in intieme kring afscheid tijdens de christelijke plechtigheid die zal doorgaan in de aula van crematorium ‘Heimolen’. Gevolgd door de asverstrooiing samen met de asse van zijn echtgenote op de asweide van de stedelijke parkbegraafplaats ‘Heimolen’.
Willy Goeman
Sint-Niklaas

Echtgenoot van Cécile Quintyn

Geboren te Vrasene op 11 Maart 1929
Overleden te Sint-Niklaas op 11 Maart 2021
Begrafenis informatie : Wij hadden graag samen met u afscheid genomen tijdens de plechtigheid maar door de huidige federale maatregelen zijn wij genoodzaakt om dit in beperkte kring te doen. Gevolgd door een asverstrooiing op de asweiden van de stedelijke parkbegraafplaats ‘Heimolen’.
Lea Peirsman
Tielrode

Weduwe van Emiel Boel

Geboren te Tielrode op 03 Januari 1925
Overleden te Tielrode op 10 Maart 2021
Begrafenis informatie : Wij nemen afscheid tijdens de christelijke plechtigheid die zal doorgaan in de aula van crematorium ‘Heimolen’. U kan de plechtigheid online volgen op zaterdag 20 maart 2021 vanaf 10.30 uur via volgende link: www.brys.be/livestream en te klikken op haar naam. wachtwoord: LP1248
Elza Van Buynder
Sint-Niklaas

Weduwe van Paul De Wolf

Geboren te Sint-Niklaas op 24 Juli 1930
Overleden te Sint-Niklaas op 09 Maart 2021
Begrafenis informatie : Wij hadden graag samen met u afscheid genomen tijdens de uitvaartliturgie maar door de huidige federale maatregelen zijn wij genoodzaakt om dit in familiale kring te doen. Na crematie zal de urne verstrooid worden op de asweide van de stedelijke parkbegraafplaats ‘Heimolen’.
Roger Van Rompuy
Sint-Niklaas
Geboren te Sint-Niklaas op 10 Oktober 1957
Overleden te Beveren op 07 Maart 2021
Begrafenis informatie : Wij hadden graag samen met u afscheid genomen tijdens de plechtigheid maar door de huidige federale maatregelen zijn wij genoodzaakt om dit in beperkte kring te doen. Na crematie zal hij terugkeren naar de vrije natuur op de asweide in het gedenkbos van de stedelijke parkbegraafplaats ‘Heimolen’.
Willy Verdonck
Sint-Niklaas

Weduwnaar van Diana De Meyer

Geboren te Sint-Niklaas op 18 Juni 1932
Overleden te Sint-Niklaas op 08 Maart 2021
Begrafenis informatie : Wij hadden graag samen met u afscheid genomen tijdens de plechtigheid maar door de huidige federale maatregelen zijn wij genoodzaakt om dit in beperkte kring te doen. Gevolgd door de begraving bij zijn liefhebbende vrouw op de stedelijke parkbegraafplaats ‘Heimolen’.
Paula Bryssinck
Sint-Niklaas

Weduwe van Roger Smet

Geboren te Sint-Niklaas op 21 Mei 1929
Overleden te Sint-Niklaas op 07 Maart 2021
Begrafenis informatie : Omwille van de huidige maatregelen nemen we in familiekring afscheid tijdens de plechtigheid die zal doorgaan in de aula van crematorium ‘Heimolen’ te Sint-Niklaas.
Marie-Louise Stuyven
Sint-Niklaas

Echtgenote van André Van Raemdonck

Geboren te Hamme-Zogge op 17 November 1934
Overleden te Sint-Niklaas op 05 Maart 2021
Begrafenis informatie : Omwille van de huidige maatregelen nemen we in familiekring afscheid tijdens de uitvaartliturgie die zal gehouden worden in de parochiekerk ‘Sint-Jozef’ te Sint-Niklaas. Na crematie zal de urne begraven worden op de stedelijke parkbegraafplaats ‘Heimolen’ te Sint-Niklaas.
Denise De Cort
Kemzeke

Weduwe van Etienne Van Steerteghem

Geboren te Nieuwkerken-Waas op 15 Oktober 1935
Overleden te Nieuwkerken-Waas op 05 Maart 2021
Begrafenis informatie : Omwille van de huidige maatregelen nemen we in beperkte familiekring afscheid van ons moeder en pit op donderdag 11 maart 2021. U kan de livestream volgen vanaf 11 uur via www.brys.be/livestream. De uitvaartliturgie kan herbekeken worden tot 18 maart 2021. De asurne wordt begraven in het graf van onze pa.
Yvonne Dylst
Sint-Niklaas

Weduwe van Jozef Soetens

Levensgezellin Armand Martens

Geboren te Hasselt op 19 September 1933
Overleden te Sint-Niklaas op 02 Maart 2021
Begrafenis informatie : Wij hadden graag samen met u afscheid genomen tijdens de plechtigheid maar door de huidige maatregelen gebeurt dit in beperkte kring. Op het urnenveld van begraafplaats Heimolen in Sint-Niklaas wordt zij bijgezet en met bompa herenigd.
Urbain Zaman

Echtgenoot van Yvette Van Steelandt

Geboren te Sint-Niklaas op 25 Oktober 1951
Overleden te Sint-Niklaas op 02 Maart 2021
Begrafenis informatie : Wij hadden graag samen met u afscheid genomen tijdens de plechtigheid maar door de huidige federale maatregelen zijn wij genoodzaakt om dit in beperkte kring te doen. Gevolgd door de asverstrooiing op de asweide van de stedelijke parkbegraafplaats ‘Heimolen’.
Eveline De Saert
Sint-Niklaas

Weduwe van Henri Van Oppens

Geboren te Baasrode op 10 Februari 1934
Overleden te Sint-Niklaas op 25 Februari 2021
Begrafenis informatie : Wij hadden graag samen met u afscheid genomen tijdens de plechtigheid maar door de huidige federale maatregelen zijn wij genoodzaakt om dit in beperkte kring te doen. Haar urne zal thuis een liefdevolle plaats krijgen.
Jeannine  De Volder
Sint-Niklaas

Echtgenote van Paul Van Cleemput

Geboren te Sint-Niklaas op 16 Februari 1954
Overleden te Sint-Niklaas op 28 Februari 2021
Begrafenis informatie : Wij hadden graag samen met u afscheid genomen tijdens de uitvaartliturgie maar door de huidige federale maatregelen zijn wij genoodzaakt om dit in familiale kring te doen. Na crematie zal de urne een plaats krijgen in het columbarium op de stedelijke parkbegraafplaats ‘Heimolen’.
Mariette Van Daele
Sint-Niklaas

Weduwe van Albert De Volder

Geboren te Sint-Niklaas op 05 Juli 1930
Overleden te Sint-Niklaas op 26 Februari 2021
Begrafenis informatie : Wij hadden graag samen met u afscheid genomen tijdens de uitvaartliturgie maar door de huidige federale maatregelen zijn wij genoodzaakt om dit in familiale kring te doen. Gevolgd door een bijzetting bij haar geliefde man op de stedelijke parkbegraafplaats ‘Heimolen’, Waasmunsterse Steenweg 13 te Sint-Niklaas.
Liana Vervaet
Sint-Niklaas

Weduwe van Paul Vranken

Geboren te Sint-Niklaas op 18 Juni 1928
Overleden te  op 22 Februari 2021
Begrafenis informatie : Wij hadden graag samen met u afscheid genomen tijdens de uitvaartliturgie maar door de huidige federale maatregelen zijn wij genoodzaakt om dit in familiale kring te doen. Ze wordt begraven bij haar liefdevolle man op de stedelijke parkbegraafplaats ‘Heimolen’.
Jeanne  Vertenten
Sint-Niklaas
Geboren te Sint-Niklaas op 12 Mei 1942
Overleden te Sint-Niklaas op 20 Februari 2021
Begrafenis informatie : Wij hadden graag samen met u afscheid genomen van Jeanne tijdens de plechtigheid, maar door de huidige federale maatregelen zijn wij genoodzaakt om dit in beperkte kring te doen. De plechtigheid kan men volgen via volgende link: https://www.uitvaartfilm.be/jeannevertenten op zaterdag 27 februari 2021 vanaf 11.00 uur. Na crematie zal zij terugkeren naar de vrije natuur op de asweide in het gedenkbos van de stedelijke parkbegraafplaats ‘Heimolen’.
Albert Van Ruyssevelt
Temse
Geboren te Bazel op 19 Juli 1933
Overleden te Temse op 21 Februari 2021
Begrafenis informatie : De familie neemt in intieme kring afscheid.
Werner Van Mele
Sint-Niklaas
Geboren te Temse op 13 Oktober 1951
Overleden te Sint-Niklaas op 18 Februari 2021
Begrafenis informatie : De familie neemt in intieme kring afscheid.
Rosanne  Riemslagh
Sint-Niklaas

Weduwe van Guido Aps

Geboren te Bornem op 08 Februari 1932
Overleden te Sint-Niklaas op 18 Februari 2021
Begrafenis informatie : Wij nemen afscheid in intieme kring tijdens de uitvaartliturgie die zal gehouden worden in de dekenale kerk Sint-Nicolaas te Sint-Niklaas. Gevolgd door de begraving van de urne bij haar echtgenoot op de stedelijke begraafplaats ‘Tereken’ te Sint-Niklaas.
Freddy Vanhecke
Deurne

Echtgenoot van Per-Erik Wentus

Geboren te Sint-Niklaas op 29 Augustus 1949
Overleden te Antwerpen op 17 Februari 2021
Begrafenis informatie : Wij hadden graag samen met u afscheid genomen tijdens de plechtigheid maar door de huidige federale maatregelen zijn wij genoodzaakt om dit in beperkte kring te doen. Freddy wordt nadien verstrooid op de asweide van de stedelijke parkbegraafplaats ‘Heimolen’.
Godelieve Heirman
Nieuwkerken-Waas

Echtgenote van Frans Delbaen

Geboren te Nieuwkerken-Waas op 22 Juni 1930
Overleden te Nieuwkerken-Waas op 13 Februari 2021
Begrafenis informatie : Omwille van de huidige maatregelen heeft de asverstrooiing op de asweide van de gemeentelijke begraafplaats te Nieuwkerken-Waas in familiekring plaats.
Elza Van Gucht
Sint-Niklaas

Weduwe van Richard D'hondt

Geboren te Waasmunster op 26 Mei 1930
Overleden te Sint-Niklaas op 13 Februari 2021
Begrafenis informatie : Wij hadden graag samen met u afscheid genomen tijdens de plechtigheid maar door de huidige federale maatregelen zijn wij genoodzaakt om dit in beperkte kring te doen.
Lea Raes
Sint-Niklaas

Weduwe van Roger Daelman

Geboren te Sint-Gillis-Waas op 29 Oktober 1931
Overleden te Sint-Niklaas op 12 Februari 2021
Begrafenis informatie : Omwille van de huidige maatregelen nemen wij in intieme kring afscheid tijdens de uitvaartliturgie die zal gehouden worden in de dekenale kerk Sint-Nicolaas te Sint-Niklaas. Gevolgd door de teraardebestelling op de gemeentelijke begraafplaats te Meerdonk.
Jaroslav Mudra
Sint-Niklaas

Weduwnaar van Ludmila Kulis

Geboren te Praag op 26 September 1938
Overleden te Sint-Niklaas op 05 Februari 2021
Begrafenis informatie : De nabestaande nemen in intieme kring afscheid.
Annie Velders
Steendorp
Geboren te Sint-Niklaas op 18 Oktober 1943
Overleden te Steendorp op 07 Februari 2021
Begrafenis informatie : Wij hadden graag samen met u afscheid genomen tijdens de plechtigheid maar door de huidige federale maatregelen zijn wij genoodzaakt om dit in beperkte kring te doen. Gevolgd door bijzetting van de urne in het columbarium op de gemeentelijke parkbegraafplaats van ‘Steendorp’.
Antoine Vercauteren
Sint-Niklaas
Geboren te Sint-Niklaas op 03 Januari 1940
Overleden te Sint-Niklaas op 05 Februari 2021
Begrafenis informatie : De familie neemt in intieme kring afscheid.
De Mulder Eline
Sint-Niklaas

Echtgenote van Freddy Van den Abeele

Geboren te Sint-Niklaas op 06 Juni 1989
Overleden te Sint-Niklaas op 06 Februari 2021
Begrafenis informatie : Wij hadden graag samen met u afscheid genomen tijdens de plechtigheid maar door de huidige federale maatregelen zijn wij genoodzaakt om dit in beperkte kring te doen. Eline wordt nadien begraven op de stedelijke parkbegraafplaats van ‘Heimolen’.
François Dhondt
Sint-Niklaas

Echtgenoot van Agnes Meyntjens

Geboren te Sint-Niklaas op 05 Mei 1934
Overleden te Sint-Niklaas op 05 Februari 2021
Begrafenis informatie : Wij hadden graag samen met u afscheid genomen tijdens de plechtigheid maar door de huidige federale maatregelen zijn wij genoodzaakt om dit in beperkte kring te doen. Na de plechtigheid zal hij worden uitgestrooid op de asweide van de stedelijke begraafplaats van ‘Heimolen’.
Godelieva Van Reeth
Sint-Niklaas

Echtgenote van Raphaël (Raf) Rumes

Geboren te Sint-Niklaas op 07 Juli 1927
Overleden te Sint-Niklaas op 03 Februari 2021
Begrafenis informatie : Wij hadden graag samen met u afscheid genomen tijdens de plechtigheid maar door de huidige federale maatregelen zijn wij genoodzaakt om dit in beperkte kring te doen. U kan de uitvaartliturgie online volgen op zaterdag 13 februari 2021 vanaf 11.30 uur via volgende link https://www.uitvaartfilm.be/godelievavanreeth De urne zal thuis een warm plaatsje krijgen bij haar echtgenoot.
Ludmila Kulis
Sint-Niklaas

Echtgenote van Jaroslav Mudra

Geboren te Praag op 16 Augustus 1946
Overleden te Sint-Niklaas op 29 Januari 2021
Begrafenis informatie : De nabestaande nemen in intieme kring afscheid.
Florimond (Florken) Waegemans
Sint-Niklaas

Echtgenoot van Lea Broeckaert

Geboren te Sint-Niklaas op 03 November 1945
Overleden te Sint-Niklaas op 01 Februari 2021
Begrafenis informatie : Wij hadden graag samen met u afscheid genomen tijdens de plechtigheid maar door de huidige federale maatregelen zijn wij genoodzaakt om dit in beperkte kring te doen. De urne zal thuis een warm plaatsje krijgen bij zijn echtgenote.
Irene Van Steenlandt
Sint-Niklaas

Weduwe van Louis Dilles

Geboren te Sint-Niklaas op 04 Februari 1931
Overleden te Sint-Niklaas op 29 Januari 2021
Begrafenis informatie : Wij hadden graag samen met u afscheid genomen, maar gezien de huidige coronamaatregelen moeten wij dit nu doen in beperkte kring. Na crematie zal zij uitgestrooid worden op de asweide van de stedelijke begraafplaats ‘Heimolen’.
Monika Verdickt
Sint-Niklaas
Geboren te Erlenbach Am Main (Duitsland) op 11 Januari 1945
Overleden te Sint-Niklaas op 28 Januari 2021
Begrafenis informatie : Wij hadden graag samen met u afscheid genomen, maar gezien de huidige coronamaatregelen moeten wij dit nu doen in beperkte kring. U kan de plechtigheid online volgen via volgende link https://www.uitvaartfilm.be/monikaverdickt op zaterdag 6 februari 2021 vanaf 11.00 uur. Na crematie zal zij uitgestrooid worden op de asweide te Temse.
Prosper De Decker
Sint-Niklaas

Echtgenoot van Joseé Baere

Geboren te Sint-Niklaas op 09 April 1932
Overleden te Sint-Niklaas op 28 Januari 2021
Begrafenis informatie : Familie neemt in intieme kring afscheid.
Leo Van Kerckhove
Sint-Niklaas

Levensgezel Simonne De Meyer

Geboren te Sint-Niklaas op 19 December 1941
Overleden te Sint-Niklaas op 28 Januari 2021
Begrafenis informatie : Wij hadden graag samen met u afscheid genomen tijdens de plechtigheid maar door de huidige federale maatregelen zijn wij genoodzaakt om dit in beperkte kring te doen. Leo wordt nadien verstrooid op de asweide van de stedelijke parkbegraafplaats ‘Heimolen’.
Irene Dhaen
Sint-Niklaas

Weduwe van Ivens August

Geboren te Sint-Niklaas op 02 Mei 1926
Overleden te Sint-Niklaas op 27 Januari 2021
Begrafenis informatie : De familie neemt in intieme kring afscheid.
Simon De Maeyer
Sint-Niklaas

Echtgenoot van Greta Jottier

Geboren te Sint-Niklaas op 21 Mei 1936
Overleden te Sint-Niklaas op 23 Januari 2021
Begrafenis informatie : Omwille van de huidige maatregelen nemen wij in intieme kring afscheid tijdens de uitvaartliturgie die zal gehouden worden in de parochiekerk Sint-Jacobus de Meerdere te Haasdonk. U kan de uitvaart online volgen op zaterdag 30 januari 2021 vanaf 9.50 uur via volgende link https://www.uitvaartfilm.be/simondemaeyer82581a
Pierre De Cock
Sint-Niklaas

Weduwnaar van Irene Nielandt

Geboren te Hamme op 11 April 1938
Overleden te Sint-Niklaas op 23 Januari 2021
Begrafenis informatie : Omwille van de huidige maatregelen nemen wij afscheid in intieme kring tijdens de plechtigheid die zal doorgaan in de aula van crematorium ‘Heimolen’. Gevolgd door de bijzetting in het columbarium van de stedelijke parkbegraafplaats ‘Heimolen’
Achiel Van Poeck
Nieuwkerken-Waas
Geboren te Sint-Niklaas op 25 Oktober 1925
Overleden te Sint-Niklaas op 22 Januari 2021
Begrafenis informatie : Omwille van de huidige maatregelen nemen wij in intieme familiekring afscheid tijdens de uitvaartliturgie die zal gehouden worden in de parochiekerk Christus Koning. Gevolgd door de teraardebestelling op de stedelijke parkbegraafplaats ‘Heimolen’.
Maria Van Laere
Sint-Niklaas

Weduwe van Alfons Baert

Geboren te Sint-Niklaas op 06 Augustus 1923
Overleden te Sint-Niklaas op 21 Januari 2021
Begrafenis informatie : Omwille van de huidige coronamaatregelen hebben wij afscheid genomen in zeer beperkte kring.
Emiel Smet
Sint-Niklaas

Echtgenoot van Jacqueline Bosteels

Geboren te Sinaai op 26 Juli 1942
Overleden te Sint-Niklaas op 24 Januari 2021
Begrafenis informatie : Wij hadden graag samen met u afscheid genomen tijdens de plechtigheid maar door de huidige federale maatregelen zijn wij genoodzaakt om dit in beperkte kring te doen. Emiel wordt nadien verstrooid in het gedenkbos van de stedelijke parkbegraafplaats ‘Heimolen’.
Maria Willockx
Belsele

Weduwe van Leon Beck

Geboren te Sint-Pauwels op 10 Maart 1929
Overleden te Belsele op 23 Januari 2021
Begrafenis informatie : Omwille van de huidige maatregelen nemen wij in intieme kring afscheid tijdens de plechtigheid die zal doorgaan in de aula van crematorium ‘Heimolen’. Gevolgd door de bijzetting van de urne in het columbarium op de gemeentelijke begraafplaats te Nieuwkerken-Waas.
Erna Van Wassenbergh
Kruibeke
Geboren te Kruibeke op 12 Augustus 1944
Overleden te Bazel op 16 Januari 2021
Begrafenis informatie : Wij hadden graag samen met u afscheid genomen tijdens de plechtigheid maar door de huidige federale maatregelen zijn wij genoodzaakt om dit in beperkte kring te doen. De urne zal een plaats krijgen in het columbarium op de parkbegraafplaats ‘Heimolen’.
Leontine Windey
Sint-Niklaas

Weduwe van Willy Gosselin

Geboren te Sint-Niklaas op 05 Juni 1930
Overleden te Sint-Niklaas op 21 Januari 2021
Begrafenis informatie : Wij hadden graag samen met u afscheid genomen van moeder maar wegens de huidige federale coronamaatregelen zijn wij verplicht om dit in beperkte kring te doen. Na crematie zal haar asurne begraven worden op de stedelijke begraafplaats ‘Heimolen’.
Elza Van Haevere
Sint-Niklaas

Weduwe van Paul Lemahieu

Geboren te Sint-Niklaas op 09 Februari 1926
Overleden te Sint-Niklaas op 18 Januari 2021
Begrafenis informatie : Wij hadden graag samen met u afscheid genomen tijdens de plechtigheid maar door de huidige federale maatregelen zijn wij genoodzaakt om dit in beperkte kring te doen.
Louis Bax
Sint-Niklaas

Echtgenoot van Godelieve De Vriendt

Geboren te Maaseik op 09 Januari 1939
Overleden te Sint-Niklaas op 18 Januari 2021
Begrafenis informatie : Wij hadden graag samen met u afscheid genomen tijdens de plechtigheid maar door de huidige federale maatregelen zijn wij genoodzaakt om dit in beperkte kring te doen in de aula van crematorium ‘Heimolen’, Waasmunsterse Steenweg 13 te Sint-Niklaas. Gevolgd door de asverstrooiing op de asweide van de stedelijke parkbegraafplaats ‘Heimolen’.
Farida Martens
Nieuwkerken-Waas

Weduwe van Eddy Saeys

Geboren te Nieuwkerken-Waas op 01 Oktober 1943
Overleden te Sint-Niklaas op 18 Januari 2021
Begrafenis informatie : Wegens de huidige coronamaatregelen neemt de familie in intieme kring afscheid. Na crematie zal haar as uitgestrooid worden op de asweide van de begraafplaats te Nieuwkerken-Waas.
Gaby Van Buynder
Sint-Niklaas

Weduwe van Raymond Keymeulen

Geboren te Sint-Niklaas op 28 Januari 1935
Overleden te Sint-Niklaas op 13 Januari 2021
Begroeting informatie : Familie neemt in intieme kring afscheid.
André Van Marcke
Sint-Niklaas

Echtgenoot van Carina De Rijcke

Geboren te Sint-Niklaas op 07 April 1939
Overleden te Sint-Niklaas op 16 Januari 2021
Begrafenis informatie : De familie neemt in intieme kring afscheid. Gedenk hem in uw gebed. De urne zal thuis een liefdevolle plaats krijgen bij zijn echtgenote.
Leo Penneman
Sint-Niklaas

Weduwnaar van Margareta Blancquaert

Geboren te Sint-Niklaas op 16 Maart 1938
Overleden te Sint-Niklaas op 16 Januari 2021
Begrafenis informatie : Wij hadden graag samen met u afscheid genomen tijdens de plechtigheid maar door de huidige federale maatregelen zijn wij genoodzaakt om dit in beperkte kring te doen. Hij wordt begraven bij zijn echtgenote op de stedelijke begraafplaats van Belsele.
Willy Colman
Sint-Niklaas

Echtgenoot van Anita Symoens

Geboren te Sint-Niklaas op 17 Februari 1940
Overleden te Sint-Niklaas op 15 Januari 2021
Begrafenis informatie : Wij hadden graag samen met u afscheid genomen tijdens de plechtigheid maar door de huidige federale maatregelen zijn wij genoodzaakt om dit in beperkte kring te doen. Gevolgd door een begraving van de urne op de stedelijke parkbegraafplaats ‘Heimolen’.
Jeanne Van Puyenbroeck
Sint-Niklaas

Weduwe van Amedé Van Hoof

Geboren te Tielrode op 26 September 1933
Overleden te Sint-Niklaas op 14 Januari 2021
Begrafenis informatie : Gezien de huidige coronamaatregelen nemen wij in intieme kring afscheid. Wij vertrouwen haar asse terug toe aan de vrije natuur op de asweide van de begraafplaats ‘Heimolen’ te Sint-Niklaas.
Philomène De Smedt
Sint-Niklaas
Geboren te Sint-Niklaas op 04 Januari 1931
Overleden te Sint-Niklaas op 10 Januari 2021
Begrafenis informatie : Wij hadden graag samen met u afscheid genomen tijdens de uitvaart maar door de huidige federale maatregelen zijn wij genoodzaakt om dit in familiale kring te doen. Zij zal bijgezet worden bij haar zus Valentine op de stedelijke parkbegraafplaats ‘Heimolen’, Waasmunsterse Steenweg 13 te Sint-Niklaas.
Simonne Cornelis
Sint-Niklaas
Geboren te Sint-Niklaas op 05 Oktober 1928
Overleden te Sint-Niklaas op 10 Januari 2021
Begrafenis informatie : Wij hadden graag samen met u afscheid genomen tijdens de uitvaart maar door de huidige federale maatregelen zijn wij genoodzaakt om dit in familiale kring te doen. Na de plechtigheid vertrouwen wij haar asse toe aan de vrije natuur op de asweide van de begraafplaats ‘Heimolen’.
Yvette Staes
Sint-Niklaas

Echtgenote van Dirk Vercauteren

Geboren te Sint-Niklaas op 26 Maart 1959
Overleden te Sint-Niklaas op 09 Januari 2021
Begrafenis informatie : Wij hadden graag samen met u afscheid genomen tijdens de uitvaart maar door de huidige federale maatregelen zijn wij genoodzaakt om dit in familiale kring te doen. Na crematie zal de urne worden begraven op de stedelijke parkbegraafplaats ‘Heimolen’.
André Schuurman
Sint-Niklaas

Weduwnaar van Gaudaen Georgette

Geboren te Sint-Niklaas op 15 Maart 1929
Overleden te Sint-Niklaas op 06 Januari 2021
Begrafenis informatie : Wij hadden graag samen met u afscheid genomen tijdens de plechtigheid maar door de huidige federale maatregelen zijn wij genoodzaakt om dit in beperkte kring te doen. Na crematie zal de asse verstrooid worden, dicht bij zijn vrouw op de asweide van de begraafplaats te Nieuwkerken-Waas.
Broeder Paulus Bouweraerts
Wilrijk
Geboren te Sint-Niklaas op 16 December 1931
Overleden te Wilrijk op 05 Januari 2021
Begrafenis informatie : Wegens de coronamaatregelen nemen we van hem afscheid in heel beperkte kring. U kan de uitvaartliturgie volgen via https://www.brys.be/livestream en klikken op de naam ‘Broeder Paulus (August) Bouweraerts’ op donderdag 14 januari 2021 vanaf 9.45 uur. Broeder Paulus wordt ter aarde besteld op het kerkhof van ‘Heimolen’.
Roger Van Havere
Sint-Niklaas

Levensgezel Lou Smet

Geboren te Sint-Niklaas op 26 November 1949
Overleden te Sint-Niklaas op 05 Januari 2021
Begrafenis informatie : De familie neemt in intieme kring afscheid. Na de plechtigheid vertrouwen wij zijn as toe aan de vrije natuur op de asweide van de stedelijke begraafplaats ‘Heimolen’ te Sint-Niklaas
Jozef Keppens
Sint-Niklaas

Echtgenoot van Liliana Joos

Geboren te Antwerpen op 28 November 1945
Overleden te Sint-Niklaas op 04 Januari 2021
Begrafenis informatie : Wij hadden graag samen met u afscheid genomen tijdens de plechtigheid maar door de huidige federale maatregelen zijn wij genoodzaakt om dit in beperkte kring te doen. Gevolgd door een begraving van de urne op de stedelijke parkbegraafplaats ‘Heimolen’.
Dorothea Vercauteren
Beveren

Echtgenote van Etienne Nachtegael

Geboren te Stekene op 16 April 1942
Overleden te Beveren op 04 Januari 2021
Begrafenis informatie : Wij hadden graag samen met u afscheid genomen tijdens de uitvaartliturgie maar door de huidige federale maatregelen zijn wij genoodzaakt om dit in familiale kring te doen. Na crematie zal de asse verstrooid worden op de gemeentelijke begraafplaats te Nieuwkerken.
Maria Thys
Sint-Niklaas

Weduwe van Gilbert De Schepper

Geboren te Sint-Niklaas op 24 April 1932
Overleden te Sint-Niklaas op 04 Januari 2021
Begrafenis informatie : Wij hadden graag samen met u afscheid genomen tijdens de plechtigheid maar door de huidige federale maatregelen zijn wij genoodzaakt om dit in beperkte kring te doen. Gevolgd door de asverstrooiing in het gedenkbos van de stedelijke parkbegraafplaats ‘Heimolen’.
Paula De Troetsel
Sint-Niklaas

Weduwe van Frans De Landtsheer

Geboren te Baasrode op 06 Augustus 1935
Overleden te Sint-Niklaas op 31 December 2020
Begrafenis informatie : Wij nemen in intieme kring afscheid tijdens de plechtigheid die zal doorgaan in de aula van crematorium ‘Heimolen’. Gevolgd door de bijzetting van de urne in het columbarium op de stedelijke parkbegraafplaats ‘Heimolen’.
André Rotthier
Sint-Niklaas

Weduwnaar van Lisette Strobbe

Geboren te Sint-Niklaas op 09 Februari 1933
Overleden te Sint-Niklaas op 31 December 2020
Begrafenis informatie : Omwille van de huidige maatregelen nemen wij in intieme kring afscheid.
Francois Munck
Sint-Niklaas

Weduwnaar van Christiane Gommers

Geboren te Antwerpen op 15 Mei 1957
Overleden te Sint-Niklaas op 28 December 2020
Begrafenis informatie : Wij hadden graag samen met u afscheid genomen tijdens de plechtigheid maar door de huidige federale maatregelen zijn wij genoodzaakt om dit in beperkte kring te doen. Hij werd bijgezet bij zijn echtgenote op de begraafplaats te Sint-Pauwels.
Hendrik Goovaerts
Sint-Niklaas

Weduwnaar van Marie José Van den Eynde

Geboren te Haacht op 31 December 1931
Overleden te Sint-Niklaas op 26 December 2020
Begrafenis informatie : Wij hadden graag samen met u afscheid genomen tijdens de plechtigheid, maar door de huidige federale maatregelen zijn wij genoodzaakt om dit in beperkte kring te doen. Na crematie zal de asverstrooiing plaats hebben dicht bij zijn vrouw in het gedenkbos van de stedelijke begraafplaats ‘Heimolen’ te Sint-Niklaas.