Over ons

Uitvaartzorg Brys is een familiebedrijf waar zorg voor overledenen én een persoonlijk contact met de nabestaanden centraal staan.

Opgericht in 1990 door Willy Brys en echtgenote Marleen Vonck als éénmanszaak. In 2001 werd er beslist om van de éénmanszaak een bvba te maken.

Met de oprichting van de bvba werd er ook gestart met het zoeken naar een geschikt pand in Sint-Niklaas om een rouwcentrum te openen. In 2003 hebben wij dan met trots het rouwcentrum kunnen openen.

Door de groei van Uitvaartzorg Brys werd er ook beslist om het drukwerk in eigen beheer te doen. Momenteel werken wij met een BizHub Press C71HC van Konica Minolta om de rouwbrieven en de rouwprentjes (met/zonder foto) te drukken.

In de mate van het mogelijke worden alle ceremonies uitgevoerd door Kristof of Willy.

Door de jaren heen is de taak van begrafenisondernemer geleidelijk aan geëvolueerd naar uitvaartverzorger waarbij een totaalpakket belangrijk is.

Steeds meer en meer families willen een afscheid volledig naar hun wensen…

Wij zullen steeds bijstaan waar nodig is! Dit kan gaan van: muziek tijdens de kerkdienst of afscheidsplechtigheid, rouwdrukwerk volledig naar uw eigen ontwerp of een ontwerp van ons, tot vrijgave van de rekeningen op de bank, voorafregeling, uitvaartverzekering,…

Een uitgebreide service na de uitvaart is eveneens een belangrijk aandachtspunt.